Primul conflict in public intre Ciuca si Ciolacu. Premierul l-a pus la punct pe seful PSD si a plecat: „Remanierea se face la guvern!”

politica

Premierul PNL Nicolae Ciuca l-a pus direct la punct pe seful PSD, Marcel Ciolacu, in timp ce acesta dadea explicatii despre votul sau la motiunea simpla impotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. Ciuca s-a enervat ca Ciolacu insista sa vorbeasca critic despre un ministru PNL: „Remanierea se face la guvern!”.

Intrebat de jurnalisti de ce s-a abtinut la motiunea impotruva ministrului PNL al Energiei, Ciolacu a raspuns:  „Eu in primul rand as vrea sa le multumesc colegilor mei din PSD, ei nu au dat un vot pentru un anumit ministru, au dat un vot pentru aceasta coalitie. Nu poti sa dai altfel de vor decat s-a decis si sa ai pretentia ca mentii o coalitie. Nu exista in acest moment, in Romania, alta coalitie care poate sa conduca Romania si le multumesc colegilor mei”.

„Va mentineti ideea ca ar trebui remaniat Virgil Popescu?”, a fost intrebat Ciolacu de un jurnalist.

”In ceea ce priveste votul meu, a fost un vot de principiu, in care niciun ministru, din partea mea, nu are un cec in alb si cred ca aceeasi atitudine are si domnul prim-ministru. Repet, votul meu a fost un vot de principiu, niciun ministru nu are un vot in alb”, a evitat Ciolacu sa raspunda.

Premierul Nicolae Ciuca a intervenit brusc peste Ciolacu: ”Remanierea se face la Guvern”.

Ciuca a plecat imediat dupa aceasta declaratie.

Citeste si: Surse: „Ciuca urmeaza sa fie schimbat din functia de premier”. Lucian Bode ar urma sa devina noul prim-ministru

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 85 voturi „pentru”, 191 „contra” si o abtinere, motiunea simpla initiata de USR impotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: