Primul ministru care anunta ca ramane alaturi de Grindeanu: „Imi indeplinesc functia, nu fac parte din nicio tabara”

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta joi dimineata ca inca nu si-a dat demisia si isi va duce la capat mandatul. Mai mult, acesta a subliniat ca Guvernul Grindeanuare inca suportul juridic, chiar daca si-a pierdut sprijinul politic.

Ministrul Justitiei a explicat ca orice guvern are doua componente pe care se sprijina, una politica, reprezentata de partide, iar alta juridica, reprezentata de votul din Parlament.

”Eu inca fac parte dintr-un Guvern care a pierdut sprijinul politic, dar are suportul juridic. (…) Eu sunt ministrul Justitiei astazi si imi indeplinesc aceste atributii, nu fac parte din nicio tabara, sunt independent”, a spus Tudorel Toader.

Mai mult, Toader ataca raportul prin care Dragnea sustine ca Guvernul Grindeanu a fost neperformant.

„Sunt independent. Am optat pentru o atitudine de rezerva referitoare la proiectele politice. Vad ca agenda are alte prioritati. Legile justitiei erau pentru sfarsitul lunii iunie. Mi-au reprosat ca nu am rezolvat cartierul justitiei. E un proiect urias, cu 11 hectare, sunt proprietati private, trebuie studii de fezabilitate, proiecte. Eu sunt ministru de doar 4 luni, nu de 6. Eu vorbesc de altceva daca ii reprosezi cuiva ca nu a facut cartierul justitiei in 4 luni. Sunt proiectele programului de guvernare pe 4 ani, nu pe 4 luni.”, a spus Tudorel Toader.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: