Primul semn ca „platforma” menita sa il mentina premier pe Ciolos va fi sustinuta. Anuntul facut de PNL

politica

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, pentru News.ro, despre anuntul premierului Dacian Ciolos de a prezenta in perioada urmatoare o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, ca, in masura in care in acest document se vor regasi prioritatile PNL privind economia, educatia, sanatatea, atunci drumul comun cu acesta se confirma.

„E corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este stiut ca noi le-am sustinut in tot acest an. Evident ca trebuie sa-i cunoastem intreaga platforma, dar in masura in care putem regasi prioritatile PNL – o economie competitiva, o administratie moderna, sisteme de educatie si sanatate in pas cu timpurile, o politica inteligenta de investitii publice si, in general, un stat cinstit cu cetatenii sai – atunci, se confirma drumul comun”, a afirmat Gorghiu.

Presedintele PNL a mentionat ca romanii asteapta ca fortele care actioneaza in aceeasi directie si care pot construi o Romanie dreapta, o Romanie a normalitatii sa se uneasca in jurul unui proiect.

„E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte, iar eu cred in axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL”, a mai spus Gorghiu.

Ulterior, ea a publicat un mesaj similar si pe Facebook:

„E corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este stiut ca noi le-am sustinut in tot acest an. Evident ca trebuie sa-i cunoastem intreaga platforma, dar in masura in care putem regasi prioritatile PNL – o economie competitiva, o administratie moderna, sisteme de educatie si sanatate in pas cu timpurile, o politica inteligenta de investitii publice si, in general, un stat cinstit cu cetatenii sai – atunci, se confirma drumul comun. E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte, iar eu cred in axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL.”

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la Digi 24, ca in perioada urmatoare va veni cu o „platforma” de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR, dar nu a oferit un raspuns clar daca doreste sau nu sa ramana premier dupa alegeri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: