Pro TV: Carmen Avram, Grapini si Terhes vor fi dati afara de PSD de pe lista. Nu mai intra in Parlamentul European

politica

Jurnalistii de la Pro TV anunta ca liderii PSD intentioneaza sa blocheze accesul in Parlamentul European al candidatilor impusi de Liviu Dragnea din afara partidului. Este vorba despre cei „parasutati” de Dan Voiculescu pe lista PSD: Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru si Maria Grapini.

„Mai multi lideri PSD incearca sa o convinga pe Viorica Dancila, cea care a preluat conducerea partidului dupa condamnarea definitiva primita luni de Liviu Dragnea, sa elimine de pe lista PSD candidatii la europarlamentare din afara partidului.

Este vorba de Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru si Maria Grapini.

Liderii PSD considera ca o cauza pentru scorul de doar 23% obtinut la alegerile europarlamentare este faptul ca a propus pe lista candidati din afara partidului. Liviu Dragnea este cel care a insistat ca acestia 4 sa fie pe lista PSD la europarlamentare.

Astfel, marti, cand BEC va anunta rezultatul final la alegeri si ar putea cere partidelor sa anunte exact ce oameni vor merge la Bruxelles, Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru si Maria Grapini ar putea fi scosi de pe lista, desi au fost intre primele 7 locuri”, anunta Stirile Pro TV.

Decizia privind excluderea celor patru va fi luata in cadrul CEX al PSD de marti.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a scris deja pe blogul personal ca ”in toate judetele in care au fost pusi candidati din afara partidului – Salaj, Timisoara, Maramures si Iasi – au fost pierdute de PSD”. „A doua greseala a fost alcatuirea listei cu oameni din afara partidului, dupa criteriul ‘asa vrea muschii mei’, ceea ce a dus, pe de o parte, la revolte in organizatiile unde le-au fost impusi candidati din afara (vezi, de pilda, Timis), iar pe de alta, la demobilizarea propriului electorat”, a scris Pascu pe blog.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: