Proba de naivitate de la Viorica Dancila, fosta candidata pierzatoare a PSD la primaria din Videle. Ce a transmis premierul lui Banicioiu si Andronescu

news

Premierul Viorica Dancila le-a dat o replica social-democratilor nemultumiti de Congresul PSD si in special lui Nicolae Bancioiu si Ecaterinei Andronescu. Le-a spus ca nici ea nu a castigat intotdeauna cand a concurat, asa ca ei nu au motive de suparare.

„Nici eu nu am castigat mereu cand am concurat, deci nu depinde de mine sau de altceva, depinde de valul de incredere pe care l-am generat in randul colegilor si colegelor, toti suntem oameni vechi, eu sunt membru din 1996, suntem oameni cunoscuti, nu suntem la prima candidatura”, a declarat Viorica Dancila. Actualul premier a candidat la primaria din Videle, judetul Teleorman, dar actualul prim-ministru a iesit pe locul doi intr-un judet controlat atunci de Liviu Dragnea.

Dupa ce, la numirea in functia de premier, ea spusese ca nu-si doreste functii inalte in partid, pentru ca n-ar avea timp, Liviu Dragnea a anuntat cu doua zile inainte de Congresul extraordinar ca Viorica Dancila va candida pentru a fi presedintele executiv al partidului. Unii social-democrati au spus ca nu stiau nimic despre o asemenea candidatura, dar presedintele PSD a spus ca mai multi membri marcanti ai partidului au sunat-o pe Viorica Dancila si au insistat ca ea sa candideze.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: