Procurorul din Caracal si trei politisti vor fi pusi sub invinuire. Sectia Speciala incearca sa castige simpatia romanilor

news

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6:00 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

Aceeasi masura va fi luata si fata de trei politisti, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

Conform surselor citate, Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) va incepe actiunea saptamana viitoare, iar procurorul si cei trei politisti vor fi citati ca suspecti in dosarul privind maniera in care au intervenit autoritatile in cazul Alexandrei Macesanu.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cel care nu ar fi permis agentilor de politie sa incalce mandatul de perchezitie si sa descinda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 06:00. La inceputul lunii august, Popescu a fost suspendat din functie

Vineri, dosarul de abuz in serviciu privind modul de actiune a structurilor MAI in cazul disparitiei fetei a fost declinat catre Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) .

Mai mult despre:

Comentarii: