news

Profesor de sport din Tulcea, retinut dupa ce a intretinut relatii sexuale cu eleve de 14 si 15 ani

Un profesor de educatie fizica din judetul Tulcea a fost retinut de politisti, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu eleve in varsta de 14 si 15 ani, faptele avand loc in perioada aprilie – iulie, informeaza news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Babadag, procurorii au dispus vineri inceperea urmaririi penale in cazul unui barbat de 29 de ani, pentru trei infractiuni de act sexual cu un minor, in forma continuata.

“In fapt, organele de cercetare penala ale Postului de Politie Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul ca profesorul de educatie fizica si sport al fiicei sale ar fi intretinut in mod repetat cu aceasta, precum si cu alte eleve ale scolii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale”, se arata in comunicatul Parchetului Judecatoriei Babadag.

Sursa citata a mentionat ca au fost identificate pana in prezent trei victime cu varste cuprinse intre 14 si 15 ani, pe care barbatul le-ar fi determinat prin influenta pe care o avea asupra lor ca, in perioada aprilie – iulie 2020, sa intretina mai raporturi sexuale normale si orale.Profesorul de educatie fizica a fost retinut si va fi dus in instanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

7 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

7 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

7 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

7 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

7 ore ago