Proiectele firmei lui Barna, verificate de Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda. Reactia lui Andrei Caramitru: „Se vede de pe luna ce faceti”

politica

Rise Project anunta ca proiectele de incluziune sociala pe bani europeni care au fost realizate de firma lui Dan Barna sunt verificate de Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda. Acesta se afla in subordinea Guvernului Dancila.

„Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda.

Doua dintre ele („SES-am deschide-te” si „Biblioteca bunelor practici”) au intrat in cercetari preliminare dupa articolul nostru de marti.

Primul, implementat in tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusa de sora lui Barna si o tipografie capusata sistematic.

In al doilea, esuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct.

Al treilea, ‘Punti Comunitare’, se afla deja sub investigatia DLAF. Parteneri cu CJ Alba si aici, Barna si Jaliu au finantat din banii contribuabilului european o casa de productie devalizata intre timp si o baza sportiva modernizata cu resurse destinate persoanelor defavorizate”, anunta Rise Project pe Facebook.

Andrei Caramitru a reactionat foarte dur la acest anunt.

„Opaaaa. Bravo mai nenorocitilor. Deci faceti schema iar? Si iar NU o sa va iasa porcilor. Va e frica hai? Ca pe sondaje sunteti praf nu e asa? Si faceti mizerii sa scoateti oamenii din cursa pe nimic da? Cu cateva zile inainte da? Ca pe codruta. Ca pe Orban la primarie acum ceva timp. Si tot nu v-a iesit. Nu o sa va iasa nici acum. Porcilor…”, a scris Caramitru pe Facebook.

Ulterior a publicat un npou mesaj.

„Sunt socat. Profund socat. Deci cum se protejeaza sistemul asta de nenorociti?

– scrie Rise un articol in care de fapt nu au gasit nimic. Scris de o fosta angajata a lui Felix Voiculescu. Dupa – dau la disperare o intregistrare interna din USR. Reactia: fix pe dos decat se asteptau. Lumea se revolta de atacul asta abject

– asa ca fac ei, Rise, un denunt la DLAF (corpul de control al Vasilicai, controlat de un politruc PSD). Care scrie: va multumim pentru denunt l-am primit si il analizam. Concluzia Rise: Barna e anchetat! Breaking news !

– in paralel, o prietena a ‘ziaristei’ antena3 de la Rise scrie ca, daca esti consultant privat pe fonduri europene, esti de fapt ‘functionar public’. Si se aplica legea de acolo. Dementa coordonata.

Astia acuma – prin corpul de control al PSD – sunt in stare sa faca fix ce i-au facut lui Codruta cand era anchetata si blocata sa intre in avion la interviu la Bruxelles. Doar doar sa intre PSD in turul 2. Si sa castige Klaus dar cu PSD ranforsat.

Golani. Mizerabili. Vagabonzi. Borfasi. Se vede de pe luna ce faceti – fix cand ati primit sondaje care arata rau pentru voi. Eu va spun doar asta: M…. USL!!!!!!! You will burn!”, a scris Caramitru.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: