Propagandist rus, furios: „Ucrainenii se lauda acum ca pot sa ajunga la Moscova in 7-8 ore, increderea in superioritatea lor militara a ajuns la cer” – Video

externe

Vladlen Tatarsky, corespondent rus de razboi, s-a plans ca increderea ucrainenilor „a ajuns la cer” dupa retragerea rusilor din Herson si a anuntat nervos ca sunt lideri ucraineni care cred ca „pot sa ajunga la Moscova in 7-8 ore”.

Tatarsky s-a plans ca „increderea ucrainenilor in superioritatea lor militara a ajuns la cer” si a amintit de de declaratia unui politolog ucrainean, care a spus ca ucrainenii „pot sa ajunga la Moscova in 7-8 ore”.

Propagandistul a tinut sa mentioneze ca ucrainenii au acum armament NATO si ca rachetele HIMARS au schimbat cursul razboiului, precum a facut-o si armamentul trimis de Franta, Germania si Cehia.

Citeste si: Negocieri secrete Rusia-SUA in capitala Turciei. Fost premier rus: „Este inceputul sfarsitului razboiului”

Aleksandr Dughin a avut o reactie violenta fata de retragerea trupelor Rusiei din Herson. El l-a invinovatit direct pe Vladimir Putin, fara a-i pronunta numele totusi, pe care l-a acuzat de tradare si l-a amenintat cu moartea.

„Un oras rusesc, capitala uneia dintre regiunile Rusiei, este predat – la fel ca Belgorod, Kursk, Donetk sau Simferopol. Daca nu-ti pasa, nu esti rus. Rusii strang acum din dinti de durere, plang si sufera ca si cum li s-ar fi smuls inima si copiii, fratii, mamele si sotiile lor ar fi fost ucisi in fata lor. Daca nu suferiti acum, nu sunteti nimic.

Puterea. Ea este responsabila pentru acest lucru. Care este rostul autocratiei? Ii dam Conducatorului plenitudinea absoluta a puterii, iar el ne salveaza pe toti – poporul, statul, oamenii – intr-un moment critic. Daca se inconjoara de spirite rele sau scuipa pe justitia sociala, este neplacut, dar numai daca salveaza. Si daca nu o face? Atunci il asteapta soarta ‘regelui ploilor’ (cititi Frazer). Autocratia are un dezavantaj. Plenitudinea puterii in caz de succes, dar si plenitudinea responsabilitatii in caz de esec.

(…) Herson nu a fost aproape predat, ci a fost predat cu totul. Nu ma plang de Surovikin. El nu este un politician, este responsabil de partea tehnica a frontului. Lovitura nu nu a dat-o el. Stiti voi cine. Si nici un PR (public relations) nu va mai salva ziua asta. Intr-o situatie critica, tehnologiile politice nu functioneaza deloc. Istoria vorbeste astazi. Si rosteste – pentru noi – cuvinte infricosatoare.

Nu este o tradare, ci un pas spre Armaghedon. Conditiile Occidentului invingator, aceasta civilizatie a Satanei, nu vor fi niciodata acceptabile pentru Moscova”, a scris Dughin intr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul Tsargrad TV.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: