Propagandistii PSD sunt in delir dupa discursul lui Dancila: „In sfarsit, avem prim-ministru. Romanii sa fie mandri”

politica

Declaratii ireale ale propagandistilor PSD dupa discursul agresiv si impanat de minciuni al premierului Dancila din Parlamentul European. 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, ca romanii trebuie sa fie „mandri” de un asemenea premier.

„Trebuie sa fii mandru cand vezi un prim-ministru care are un asemenaa discurs. In sfarsit, dupa milioane de dezinformari, domnul Timmermans incepe sa priceapa cum este cu protocoalele secrete din Romania. Nicaieri in Europa nu s-a intamplat asa ceva: 6 milioane de romani au dosar inceput pe mandat de siguranta nationala”, a sustinut Stefanescu la Antena 3.

In ton cu Stefanescu, Marius Pieleanu a declarat la acelasi pot TV ca „Dancila este foarte buna”.

„Avem prim-ministru. Dupa o lunga perioada de pozitia ghiocelului, avem si noi o pozitie normala, dupa o lunga perioada de jigniri si minciuni. Foarte buna, Dancila. Aceasta femeie a supoortat jigniri peste jigniri, iata ca isi arata adevarata fata”, a sustinut Pieleanu.

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in cadrul dezbaterii din Parlamentul European, ca nu a venit la Strasbourg pentru a da socoteala.

„Nu am venit sa dau socotoleala. Am venit pentru ca va pretuiesc si va respect. Cer acelasi respect pentru Romania din partea dumneavastra. Intreb pentru cine vrem sa construim? Pentru politicieni, pentru MCV, pentru europeni. Nu, trebuie sa facem o justitie corecta pentru cetateni. Justitia trebuie sa fie garantia ca legile si drepturile cetatenesti sunt respectate, iar cine le incalca va fi sanctionat. In ce fel a vorbit MCV despre incalcarea drepturilor?”, a declarat premierul Viorica Dancila, in cadrul dezbaterii din Parlamentul European.

Liderul de la Palatul Victoria le-a cerut europenilor sa nu ignore abuzurile care s-au petrecut in sistemul judiciar din tara noastra, din cauza protocoalelor secrete cu serviciile.

„Nu am vazut nimic despre protocoalele secrete dintre SRI si institutiile din justitie. In baza protocoalelor, milioane de romani s-au aflat sub monitorizarea SRI. Asta inseamna ca acest mecanism si-a ratat menirea pentru care a fost creat si cer oficial sa ni se spuna cine a furnizat datele si a facut rapoartele MCV”, a completat Dancila.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: