externe

Propagandistul Soloviov, despre razboiul nuclear: „Toti vom muri intr-o zi, dar noi vom merge in rai”. Delir la TV-urile de la Moscova – Video

Gazdele televiziunii ruse de stat au discutat despre posibilitatea unui razboi care sa se extinda in afara Ucrainei, iar Margarita Simonyan, jurnalista si sefa a Russia Today, le-a spus telespectatorilor ca un razboi nuclear ar fi in regula pentru ca „vom muri cu totii intr-o zi”, informeaza Newsweek USA.

Televiziunea rusa a dezbatut in mod constant ideea unui razboi care se extinde dincolo de Ucraina, promovand ideea unui razboi „inevitabil” impotriva „Europei si a lumii”. Marile canale rusesti au fost cunoscute pentru retorica vitriolanta difuzata in incercarea de a justifica invazia Rusiei in Ucraina.

In emisiunea de marti seara, „Seara cu Vladimir Soloviov”, prezentatorul Vladimir Soloviov, insotit de Simonyan, a declarat ca, pentru a impiedica alte tari sa intervina in razboiul dintre Rusia si Ucraina, ar trebui sa existe posibilitatea unui razboi nuclear.

„Personal, cred ca cea mai realista cale este cea a celui de-al treilea razboi mondial, bazandu-ma pe faptul ca, cunoscandu-ne pe noi si pe liderul nostru, Vladimir Vladimirovici Putin”, a declarat Simonyan, potrivit The Daily Beast, „stiind cum functioneaza totul pe aici, este imposibil – nu exista nicio sansa – sa renuntam”.

Simonyan a continuat, spunand: „Totul se va termina cu un atac nuclear. Acest lucru ma ingrozeste, pe de o parte, dar, pe de alta parte, am intelegerea faptului ca este ceea ce este”.

Vladimir Soloviov a adaugat: „Dar noi vom merge in rai, in timp ce ei vor crapa pur si simplu”.

„Cu totii vom muri intr-o zi”, a spus Simonian catre public.

Presedintele rus Vladimir Putin si alti oficiali de la Kremlin au facut in permanenta declaratii amenintatoare la adresa NATO. Intr-un discurs de miercuri, Putin a declarat ca orice tara care incearca sa intervina si sa creeze „amenintari inacceptabile pentru noi, de natura strategica”, va fi intampinata cu un raspuns „fulgerator”.

Soloviov a discutat, de asemenea, despre livrarile de artilerie occidentala care se fac in Ucraina in cadrul talk-show-ului de marti si a intrebat: „Ce ne impiedica sa lovim teritoriul Regatului Unit, vizand acele centre logistice in care sunt incarcate aceste arme?”.

Un alt invitat al emisiunii, Andrei Sidorov, prodecan adjunct de politica mondiala la Universitatea de Stat din Moscova, a raspuns: „Daca decidem sa lovim Marea Britanie, ar trebui mai degraba sa decidem sa lovim Statele Unite… Deciziile finale nu se iau la Londra, ci la Washington. Daca vrem sa lovim centrul real al Occidentului, atunci trebuie sa lovim Washingtonul”.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

14 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

14 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

14 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

5 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

14 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

14 ore ago