Protest #rezist in fata Parlamentului. Numerosi parinti cu copii traverseaza continuu trecerile de pietoni pentru a bloca circulatia – Video

news

Mai multe zeci de parinti cu copii in brate traverseaza continuu o trecere de pietoni de langa Parlament incercand sa blocheze circulatia in zona. Este o noua forma de protest fata de masacrarea Codurilor penale si de asaltul asupra justitiei.

Noul protest se intituleaza „Nesupunere civica”.

„Pentru cine luptam? In primul rand pentru copiii nostri! Nu ne dorim sa creasca intr-o tara in care infractorii au mai multe drepturi decat cetatenii onesti! Nu ne dorim sa creasca intr-o tara in care oamenii sa moara ucisi de coruptie! Nu ne dorim sa paraseasca tara!

Parinti, iesiti in strada! Haideti sa blocam zona Parlamentului timp de 2 ore pentru a atrage atentia bucurestenilor si Parlamentarilor ca nu suntem de acord cu ceea ce se intampla!

Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi o actiune de succes! Daca suntem minim 30-40 la fiecare trecere de pietoni din jurul Palatului Parlamentului, scopul nostru va fi atins!”, se afrima in anuntul postat pe retelele de socializare.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: