Protestatarii #Rezist, batjocoriti de un cunoscut lider PSD chiar in timp ce vorbesc cu Tudose: „Pot sa ceara orice, sa ii faca statuie lui Soros in Piata Victoriei”

politica

Mesaj batjocoritor de la varful PSD la adresa protestatarilor #Rezist chiar in timp ce acestia poarta discutii cu premierul PSD Mihai Tudose.

„Noi nu stim exact ce vor, asa ca privim cu uimire evenimentul de la Palatul Victoria. Tudose n-o sa inteleaga nimic din ce vor ei, iar ei vor fi nemultumiti ca existam”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Intrebat daca premierul ar fi de acord cu o eventuala solicitare de prorogare a legilor justitie, Stefanescu a continuat sa vorbeasca batjocoritor.

„Astia pot sa ceara orice, sa ii faca statuie lui Soros in Piata Victoriei, nu inseamna ca astia sapte reprezinta milioanele de romani care ne-au votat”, a spus liderul PSD.

Intrebat daca partiul a fost informat de catre Tudose despre intalnirea cu protestatarii, Stefanescu a confimat. „Sa stiti ca ne-a informat, ne-a spus ca ne vom intalni cu organizatiile asta, cu Soros”,  a spus el.

Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste miercuri, la ora 11,00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Potrivit unei postari pe pagina de Facebook a organizatiei Initiativa Romania, de comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegati din partea organizatiilor civice, astfel incat sa poata avea un dialog coerent si clar.

In desemnarea celor 7 delegati, organizatiile civice au luat in considerare criteriul unei reprezentativitati cat mai mari a grupurilor semnatare. Astfel, la intalnire vor participa, in ordine alfabetica: Alexandru Socol – Coruptia Ucide, Ciprian Ciocan – Va Vedem din Sibiu, Laurentiu Stefanescu – Initiativa Timisoara, Marius Deaconu – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, Mihai Politeanu – Initiativa Romania, Mihai Tudorica – #REZISTENTA, Radu Dumitriu – delegat al organizatiilor din Diaspora.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: