Protestatarul „Ceausescu”, batut de soferul lui Mitica Dragomir. Si Mitica a lovit cu picioarele, Politia anunta dosar penal – Video

news

Protestatarul Marian Tivilic „Ceausescu” a fost batut, marti seara, in fata sediului B1 TV de soferul lui Mitica Dragomir. „Ceausescu” l-a asteptat pe Mitica Dragomir cu un stegulet comunist si i-a spus „Borfasule”.

In momentul in care Dragomir a iesit din sediul B1 TV, Marian Tivilic  a inceput sa strige: „Militianule spurcat” si „Borfasule!”. Dragomir s-a enervat si a inceput sa loveasca cu picioarele, fiind indepartat de unul dintre bodyguarzii sai.

Ulterior, in conflict a intervenit si soferul lui Dragomir, care a inceput sa il loveasca pe protestatar. Marian Tivilic a fost pus la pamant, acuzand apoi ca a fost lovit in ochi.

Politia Capitalei a transmis, miercuri dimineata, ca in acest caz a fost deschis dosar penal.

„Cu privire la imaginile aparute in spatiul public, in care a avut loc o agresiune intre mai multe persoane, Serviciul Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti este abilitat sa comunice urmatoarele: Politistii Sectiei 1 s-au sesizat din oficiu, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a se stabili participatia fiecarei persoane”, a informat Politia Capitalei.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: