Protestul anti-Ciolacu despre care nimeni nu a relatat. Jandarmii au intervenit: „Trebuie sa fim respectuosi. Vorbeste frumos” – Video

politica

Marcel Ciolacu, vizita, Santierul Naval Constanta, vizita de lucru

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu”Ceausescu” a protestat, de 1 Decembrie, chiar in fata premierului PSD Marcel Ciolacu si a liderilor PSD, acuzandu-i de minciuna si ca „umbla cu cioara vopsita”. Niciun post de televiziune sau vreo publicatie online nu a relatat despre acest protest.

Protestatarul s-a apropiat de Ciolacu, in timp ce acesta facea baie de multime, repetand mecanic „La multi ani”.

„Jucati teatru chiar de Ziua Nationala? Nu mai umblati cu cioara vopsita”, a strigat protestatarul.

Ciolacu, inconjurat de numerosi ofiteri de paza si jandarmi, a replicat nervos, incercand sa-i inchida gura: „E Ziua Nationala!”.

„Tocmai voi care ati facut tara praf, nu mai jucati teatru chiar de Ziua Nationala”, a continuat sa strige protestatarul.

In ajutorul lui Ciolacu a sarit ministrul Economiei, Radu Oprea, care a incercat sa-l opreasca strambandu-se la el.

„Ce, domnu ministru, nu am dreptate?”, i-a spus protestatarul.

„N-ai!”, a replicat Oprea, slugarnic.

Protestatarul a continuat sa strige peste capetele jandarmilor: „Ia uitati aici, patriotii! Ne mai mintiti mult, domnul Ciolacu, cu pensiile alea? Mincinosul numarul unu”.

Mai multi jandarmi au incercat sa il faca pe protestatar sa taca, impingandu-l departe de Ciolacu si de liderii PSD: „Vorbeste frumos. Astazi nu e cazul, e Ziua Nationala, e ziua romanilor/ Ramai aici, vezi ca te daram/ Trebuie sa fim respectuosi azi, de 1 Decembrie”.

Exclusivitati AK24 si pe canalul de WhatsApp – AICI

Protestatarul l-a vazut apoi pe secretarul general al PSD, Paul Stanescu.

„Azi ar fi trebuit sa aveti catusele la maini. Nu mai furati, ne mintiti si azi de 1 Decembrie, cica sunteti iubitori de tara, mai borfasilor, hotilor! Ce va uitati asa, ati furat”, a strigat Morosanu, in timp ce Stanescu si Alfred Simonis il priveau urat.

Simonis, care s-a remarcat recent prin injuraturi de interlop de la tribuna Camerei Deputatilor, isi freca foarte iritat mainile si incerca sa il tina la distanta pe protestatar de Paul Stanescu.

Filmarea cu acest protest a avut peste 2.600 de redistribuiri pe Facebook si peste 2.500 de comentarii insa niciun pot de televiziune nu a relatat nimic.

Citeste si: Interlopul ajuns in a treia functie in stat trebuie schimbat de urgenta. Acestia sunt oamenii de stat ai Romaniei?

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: