PSD a dat in mintea copiilor: „La Cotroceni, Iohannis se transforma intr-un Grinch anost”

politica

PSD sustine ca presedintele Iohannis se transforma „intr-un Grinch anost, gata sa le fure romanilor Craciunul!”.

„Intre a amana alegerile cu iluzia ca PNL poate inca pastra puterea si a bloca toata Romania dupa 6 decembrie, Dreapta Unita a decis: deschidem urnele, apoi inchidem tara!

La Cotroceni, Iohannis se transforma – incet, dar sigur – intr-un Grinch anost, gata sa le fure romanilor Craciunul!”, a anunta sambata PSD.

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa ca presedintele Iohannis vrea alegeri pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, pentru ca prenumele sau, Klaus, provine de la Nicolae.

„Imi spunea cineva de dimineata ca prenumele de Klaus este de fapt un derivat din latina, ma rog, o trecere, de la Nicolae. Rog sa cautati pe net, eu m-am interesat si am vazut ca asta este originea. Inteleg dorinta de a avea alegeri. Dar haideti sa punem pentru prima data, poate, in Romania, dupa 30 de ani, interesul nostru, ca popor, inainte de dorinta justificata a fiecarui partid politic de a castiga alegerile”, a declarat Grindeanu.

Grindeanu a cerut o „dezbatere pe sanatate”, care „sa nu tina cont, repet, de dorinta unora neaparata de a tine alegerile de Sfantul Nicolae”.

„Intarim apelul nostru catre cei aflati la conducerea tarii de a veni la acea dezbatere pe probleme de sanatate, de combatere a pandemiei, fiindca vedem ca dialogul sau ceea ce tot cerem de cateva saptamani – haideti sa ne asezam cu totii la masa, sa avem un dialog, sa luam cele mai bune decizii – lipseste. Si atunci mai facem o data acest apel catre cei de la guvernare pentru ca pandemia nu are culoare politica. Noi vom veni cu specialistii nostri, cu cei pe care ii cunoasteti, cu unii pe care, probabil, inca nu i-ati cunoscut, sa ne asezam cu totii la masa, sa se aseze specialistii, astfel incat sa luam deciziile cele mai bune, care sa nu tina cont, repet, de dorinta unora neaparata de a tine alegerile de Sfantul Nicolae”, a spus Grindeanu, intr-o conferinta de presa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: