Categories: politica

PSD a luat foc: „Ponta baga FITILE in partid, e o porcarie. Propaga stiri fabricate”

Fostul premier Victor Ponta este acuzat de lideri ai PSD ca propaga stiri false, cu ajutorul publicatiei stiripesurse.ro, pentru a se rafui cu liderul PSD Liviu Dragnea. „Nu s-a discutat asa ceva. Este o porcarie!”, au comentat membrii de frunte ai partidului.

Totul a pornit dupa ce stiripesurse.ro a publicat o stire potrivit careia Liviu Dragnea ar fi spus intr-o sedinta a conducerii partidului ca Victor Ponta si ALDE sunt principalii dusmani ai PSD. Stirea a fost imediat preluata de Ponta pe pagina sa de Facebook, unde a scris: „Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD. Daca, intr-adevar, Liviu Dragnea ar gandi asa, atunci la Cotroceni trebuie deschisa sampania! Eu sper insa ca a fost doar o informatie pe surse care se va dovedi neintemeiata“, a scris fostul premier.

Totul ar fi fost pus la cale chiar de Victor Ponta.  „Nu s-a discutat asa ceva. Este o porcarie! Dragnea a spus ca ‘asa vataf judetean cum sunt eu’, fac una si alta, la modul general. Nu a pronuntat niciun nume, nici Victor Ponta, nici Daniel Constantin. Nu a spus nici ca ALDE este dusmanul PSD. Cand am citit stirea, am spus: ‘Mama, pana unde pot merge astia’. Este o stire fabricata. Am fost in sala si nu s-a pronuntat asa ceva. Ponta incearca sa bage fitile in partid si sa strice si relatia cu ALDE“, a declarat un lider de filiala prezent la sedinta PSD pentru Adevarul.

„In CexN, nu a zis nimic, dar nimic, de Victor Ponta. A repetat vataf judetean, dar nu a pronuntat numele lui Victor Ponta“, a completat un primar PSD.

Scandalul fabricat de Ponta a pornit de la un comentariu facut de fostul premier cu privire la ruptura dintre PSD si UNPR, pusa pe seama „arogantei“ lui Liviu Dragnea. „Sunt ingrijorat pentru PSD – intotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rau sa fi cel mai mare partid, dar singur e foarte usor sa scapi de aliati si e foarte greu sa iti castigi altii (mai ales daca impresia de aroganta si comportament de ‘vataf judetean’ este transmisa catre parteneri)”, a spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

4 ore ago

Hitler ar fi fost invidios: 83% dintre rusi isi exprima totala incredere ca Vladimir Putin „face treaba buna”

Increderea publicului rus in conducerea presedintelui Vladimir Putin a crescut cu 4 puncte procentuale (p.…

41 de minute ago

Viktor Orban anunta ca Ungaria isi va spori cheltuielile militare daca razboiul din Ucraina se va prelungi si in 2025

Ungaria va fi nevoita sa-si sporeasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din…

O oră ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

4 ore ago

Las-o, ba, ca merge asa: craterul adanc de 15 m de la Slanic ar fi trebuit astupat azi-noapte, dar nu a venit nimeni sa-l astupe

E stare de alerta extrema in orasul Slanic Prahova. Surparea masiva produsa acum o saptamana…

2 ore ago