PSD, agresiv: „Nicusor Dan, incapabilule, demisia! Ai promis ca salvezi Bucurestiul! Dar ai livrat doar nesimtire si indolenta”

politica

PSD a postat miercuri un mesaj foarte agresiv pe Facebook prin care ii cere lui Nicusor Dan sa demisioneze. „Ai promis ca salvezi Bucurestiul! Dar ai livrat doar nesimtire si indolenta, in timp ce oamenii sunt sfartecati de caini, incapabilule!”, sustine PSD.

„Nicusor Dan, demisia! Ai promis ca salvezi Bucurestiul! Dar ai livrat doar nesimtire si indolenta, in timp ce oamenii sunt sfartecati de caini, incapabilule! Ai promis electoral ca iti dai demisia daca nu rezolvi problema cainilor fara stapan. Dar ai sfarsit prin a-i aduce din nou pe strazi, alaturi de mizerie, gunoaie si sobolani!”, a transmis PSD.

PSD mai spune ca USR tace complice la inactiunea si „culpa penala” a primarului lor.

„Iar, in timp ce in Capitala lui Nicusor Dan oamenii sunt ucisi de caini, USR tace complice la culpa penala a primarului lor! Un scut de tacere nerusinata in jurul lui Nicusor Dan, la fel ca celelalte cazuri de primari-penali ai USR! Un singur gest, Nicusor Dan – Demisia! Ai promis! Nu ai facut! Pleaca!”, mai indica postarea PSD.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: