PSD atinge o noua culme a nesimtirii in ziua Protestului #sieu: „Am vazut tone de nesimtire in regimul javrelor astea, azi au ajuns la limita”

news

PSD a anuntat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Razvan Cuc va participa la inceperea lucrarilor, la ora 12.30. Tot vineri va avea loc un protest in care mai mult angajati din privat si de la stat vor intrerupe 15 minute activitatea, la ora 15.00.

„Autostrada Moldovei incepe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostrada, a municipiului Bacau este parte integranta din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat in 2017, in timpul guvernarii PSD, in valoare de 144 de milioane de euro, cu finantare asigurata. Ministrul Transporturilor, domnul Razvan Cuc, va fi astazi prezent incepand cu ora 12:30 la inceperea lucrarilor pe santier”, au scris social-democratii pe pagina de Facebook a PSD.

„Am vazut tone de nesimtire in regimul javrelor astea, dar cred ca azi au ajuns la o limita: PSD a postat pe FB o fotografie in care anunta ca ‘autostrada Moldovei incepe azi’. De fapt, e vorba de centura Bacaului, care are finantare pentru o luna, iar potrivit planificarii bugetare nu va fi gata pana in 2022!”, a scris jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

In acest context, va avea loc un protest initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Zeci de mii de oameni opresc lucrul, vineri, la ora 15.00, pentru 15 minute.

Stefan Mandachi a anuntat, in 4 martie, ca a finalizat lucrarile la primul si singurul metru de autostrada din Moldova si in 15 martie il inaugureaza, lansand si o provocare ca in semn de solidaritate si alti oameni de afaceri sa opreasca activitatea la acea ora.

Printre cei care au raspuns provocarii se numara Viorel Catarama, JYSK Romania, doua companii de IT din Cluj-Napoca, 35 de primari din judetul Brasov, precum si alti edili din tara care au anuntat ca isi vor intrerupe activitatea timp de 15 minute, la acea ora.

Mai mult despre: ,


Comentarii: