PSD, carpa lui Dragnea. Robert Negoita dezvaluie cum s-a implicat iubita lui Dragnea in partid: „Dadea dispozitii”

politica

Robert Negoita, vicepresedinte al PSD, suspendat din partid, a dezvaluit sambata la Digi24 ca Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, dadea dispozitii in partid.

Intrebat despre „Grupul de la Scrovistea”, Negoita a confirmat ca Liviu Dragnea convoca deseori lideri ai partidului la resedinta sa pentru a lua decizii legate de partid. Irina Tanase eta si ea puternic implicata.

„Nu am niciodata invitat la grupul de la Scrovistea. Am auzit ca se intalneau acolo si ca organizau ce trebuie sa se intample in sedintele oficiale, cele statutare. Veneau si din afara partidului. Iubita domnului Dragnea nu stiu sa fi fost in conducerea partidului dar am inteles ca era permanent acolo, ba chiar lua decizii, dadea dispozitii. Am auzit, repet. Eu nu am fost niciodata acolo, nu am fost invitat”,a declarat Negoita.

Intrebat despre suspendarea sa din PSD, Negoita a declarat ca la fel se intampla si in epoca Dragnea.

„Nu mi s-a comunicat nimic, am aflat si eu din presa. Ce este foarte neonorant, ca sa nu zic altfel, cum sa iei masuri cu un membru de partid, fara sa fiu anuntat ca se ia in discutie cazul meu, intr-o intalnire informala, adica in timp ce unii serveau ciorba, sarmalute, un coleg a propus sanctionarea mea pentru a-mi lua locul. Deja nu mai exista nimic, nici macar sa salvezi niste aparente.

Exista intalniri informale in care te intalnesti cu niste buni colegi, in care poti sa servesti o ciorba, un vin, nu e problema. Dar in cadrul acestor intalniri nu iei decizii.

Toata perioada Liviu Dragnea a fost asa. Eu am fost invitat la cateva astfel de intalniri. Le-am considerat total neprincipiale si nu am mai participat. Eu sunt pozitionat in opozitie cu Liviu Dragnea la cateva luni dupa ce a ajuns presedinte de partid pentru ca am vazut stilul de a conduce pe care l-am considerat incorect”, a mai spus Robert Negoita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: