PSD cauta sa-si stearga urmele in cazul Caracal. L-a destituit pe deputatul Dan Ciocan, fostul militian care controla Politia Caracal

politica

Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a dizolvat conducerea organizatiei din Caracal si l-a desemnat pe Doldurea Ion Marian ca presedinte interimar. PSD Caracal a fost condus de deputatul Dan Ciocan, fost militian.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata, de PSD Olt, Biroul Permanent Judetean arata ca dizolvarea conducerii PSD Caracal si desemnarea lui Doldurea Ion Marian in calitate de presedinte interimar au venit deoarece in cadrul organizatiei a fost „incalcat frecvent si grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit sa se desfasoare in interiorul partidului”.

„Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa si comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretam cele intamplate in cadrul organizatiei, dar consideram ca decenta si dialogul au fost si raman valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt. Intr-o perioada dificila, avem nevoie de stabilitate si loialitate, tocmai de aceea, ramanem, ca de fiecare data, alaturi de membrii nostri, pe care ii asiguram de tot sprijinul si experienta politica a conducerii judetene si centrale, in realizarea tuturor obiectivelor electorale si de organizare interna”, se arata in comunicatul citat de Mediafax.

Citeste si: Cancerul PSD. Seful Politiei Caracal, instalat in functie de acest baron PSD. Cum au distrus Politia Romana clanurile din PSD

Mai mult despre:


Comentarii: