„PSD cauta solutii sa iasa de la guvernare, va spun acest lucru cu toata responsabilitatea”. Anuntul unui important lider politic

politica

Presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca PSD cauta solutii pentru a iesi de la guvernare. El sustine ca PSD nu este in stare sa-si isi indeplineasca promisiunile alectorale, astfel incat va parasi puterea pentru a se pregati de alegerile din 2020.

“Politica PSD este falimentara, au praduit tot ce se putea si acum vor sa iasa de la guvernare. Va spun acest lucru cu toata responsabilitatea. In acest moment pesedistii cauta solutii pentru a iesi de la guvernare, considerand ca doar asa pot castiga alegerile in 2020.

Programul lor de guvernare nu poate fi respectat – nu se mai vorbeste nimic de reducerea la zero a taxelor pentru salariile de pana in 2000 de lei, cresterile salariale promise sunt o minciuna, au realizat ca legea pensiilor este o aventura, le este frica sa implementeze legile justitiei… Debandada financiara pe care au creat-o va lasa urme adanci, catastrofale…

Ei bine, acum cauta solutii pentru iesi de la guvernare, pentru a lasa o castana fierbinte in mana viitoarei guvernari. Nu vor sa-si recunoasca esecul nici macar in fata vocilor propriilor primari, care sunt revoltati de ce li se va intampla odata cu intrarea in vigoare a noilor legi fiscale”, a declarat Marin Anton, citat de Opinia Giurgiu.

Marin Anton i-a facut recent plangere penala pentru lovire presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau. El l-a acuzat pe Badalau ca l-a lovit cu pumnul la o nunta in Giurgiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: