PSD confirma ca l-a platit pe manelistul Nicolae Guta. Codrin Stefanescu este mandru: „Urla de invidie, mie chiar imi place mult, mult de tot”

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, confirma indirect ca maneaua „Victorie PSD” a fost realizata la comanda PSD. „Mie chiar imi place mult, mult de tot”, anunta Stefanescu pe Facebook.

„O parte din presa securistoida – hastagista – penelista – iohannista a luat foc cu indignare cand a ascultat maneaua lui Guta despre PSD ! S-au tavalit pe jos, au facut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar imi place mult, mult de tot ! Bravo, Guta !”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Ciprian Ciucu, candidat PNL, anunta ca PSD a incalcat legea, intrucat in videoclipul lui Guta nu este precizat „cine a dat comanda”.

„Impresarul lui Guta Nicolae Magnificul a spus ca maneaua electorala a fost facuta la comanda. Aspectul ilegal consta in faptul ca nu este precizat cine a dat comanda, asa cum in mod explicit cere legea! Ori PSD, ori artistul, ori ambele parti au incalcat legea electorala.

Este clar, din compozitia clipului si din comanda confirmata de catre impresar, ca este vorba despre publicitate electorala. In calitate de candidat PNL in aceasta campanie electorala, cer Autoritatii Electorale Permanente sa se autosesizeze si sa aplice masurile legale!”, afirma Ciucu pe Facebook.

Melodia i-a nemultumit profund pe fanii manelistului. Sunt aproximativ 1.000 de comentarii, dupa mai putin de 12 ore de la publicarea clipului, in care fanii lui Guta ii reproseaza ca s-a „vandut hotilor pentru bani”.

„Pt niste bani ti-ai pierdut mai mult de jum din fani care iai castigat de o viata rusine. Guta!”, este unul dintre comentariile cele mai apreciate.

De ce ne tradezi, Iuda. Ai avut o reputatie deosebita din partea multor oameni, insa acum vei fi urat de toate generatiile posibile. CUM POTI SA TE VINZI PENTRU UN PUMN DE BANI !!! Blestemata fie ziua in care ai ales sa canti melodia asta si tot asa am sa blestem si glasul tau. Ati doresc sa nu mai ai putere de-a canta vreodata”, scrie un alt comentator suparat.

„Ascult melodiile tale de la varsta de 7 ani, dar nu ma gandeam ca si tu iti vei vinde poporul ce te iubeste pt melodiile tale asa cum a facut cei din PSD cu tara noastra, nu credeam ca esti asa de corupt ca si cei din PSD”, i-a reprosat o manelista lui Guta.

„Dte dracu cu el cu tot sa te arda focu cu banii cu tot care ti-a dat sai faci melodie”, este un alt comentariu reprezentativ.

Iata cateva dintre versurile manelei:

”Hai romane, hai la urna, daca vrei viata mai buna, voteaza cu-ncredere, Liviu Dragnea PSD!”

”Ascultati-ma ce spun! Pesedeu-i cel mai bun!”

„Noi suntem asii puterii si vrem binele tarii”

„De vrei gustul fericirii, stampileaza trandafirii”

Refrenul manelei:

„Hai romane, hai,

Hai la urnaaa

Daca vrei viata mai buna

Voteaza cu-ncredere

Liviu Dragnea – PSD.”

Pe You Tube, melodia are doar vateva sute de aprecieri, in timp ce peste 5.000 de romani au dat „dislike”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: