PSD i-a dat o noua comanda lui „Milion” Chirieac: „Trezirea lui Iohannis va fi un cosmar pentru Romania”

news

Analistul Bogdan Chirieac, platit de PSD cu peste un milion de ei (aprox. 250.000 euro) doar in cursul anului 2018, afirma intr-o noua analiza publicata pe site-ul DC News ca Iohannis actioneaza acum in interesul unei minoritati „violente” pentru a se asigura ca va intra in turul doi ale alegerilor prezidentiale.

Chirieac afirma ca Iohannis este intr-o competitie cu Dacian Ciolos si isi doreste sa recastige „electoratul hastagist”.

„Dupa aproape un an de cand in peisajul politic a aparut Dacian Ciolos, presedintele Iohannis a constatat ca a pierdut calificarea in turul doi al prezidentialelor din 2019. Aproape un an de zile, toate iesirile sale publice au fost de-a dreptul programatic menite sa-l discrediteze. De domnia sa s-a indepartat nu numai electoratul rational, care s-a lamurit in 4 ani ca omul este interesat doar de propriul confort, dar si de militantii hashtag care l-au parasit odata cu revocarea d-nei Kovesi.

In lupta cu Dacian Ciolos – inca nu se pune problema unei confruntari electorale cu PSD-ALDE – presedintele Iohannis a ales o strategie politica inedita: incalcarea, zi de zi, in mod flagrant si cu maximum de mediatizare, a legilor si Constitutiei din Romania. Ce urmareste presedintele cu aceasta strategie care poate parea nebuneasca? Recucerirea electoratului hashtag, singurul capabil sa militeze in favoarea domniei sale, galagios si chiar violent, pentru a-l repune pe tabla de sah a politicii. O sa spuneti ca este o nebunie si ca este o strategie politica nastrusnica. Categoric nu.

DC News a realizat un sondaj printre cititorii sai, pe 26 decembrie. Au raspuns aproape 8.000 de persoane. La intrebarea cine este “omul anului in materie de proteste”, in proportie de 53,12 % (4.286 de persoane) l-au dat castigator pe Cristian Mihai Dide. Dl Dide este cel care s-a legat cu lanturi de gardul Guvernului, cel mai amendat protestatar si tot el este cel care s-a bucurat public, pe Facebook, cand o tanara jandarmerita si fetita ei minora au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un sofer neatent.

Reactia lui Dide la moartea femeii a fost condamnata de alti protestatari celebri, dar publicul din zona hashtag a fost de partea sa. Ca urmare, actiunile violente, uneori agresive, inclusiv fizic, sunt pretuite, din nefericire, de o parte a publicului din Romania. Exita o minoritate anti-PSD aflata practic in pragul insurectiei. Pentru ea – minoritatea – legea nu exista, daca este vorba despre lichidarea prin orice mijloace a lui Liviu Dragnea si a majoritatii PSD-ALDE.

Imi este teama ca presedintele Iohannis incearca sa recastige lupta pentru al doilea mandat aservindu-si, in primul rand, partea cea mai violenta, aproape extremista, a publicului romanesc. Acesta este trezirea din somn a lui Iohannis. Trezirea sa ar putea sa fie un cosmar pentru Romania”, a scris Chirieac.

Newsweek Romania a dezvaluit ca Bogdan Chirieac a incasat, prin intermedirari, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: