„PSD dauneaza grav Romaniei si ar trebui sa dispara de la guvernare”. Opozitia intervine in conflictul din PSD

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, cu doar cateva ore inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca PSD este un partid care dauneaza Romaniei, iar singura solutie pentru ca romanii sa-si revina din aceasta situatia este ca partidul sa plece de la guvernare.

„Este a treia oara intr-un an de guvernare cand PSD creeaza o criza politica grava, cu consecinte grave asupra romanilor si consecinte catastrofale asupra imaginii externe a tarii. Pozitia PNL este simpla si clara: PSD dauneaza grava Romaniei. Singura solutie este ca PSD sa dispara de la Guvernare. PSD nu face altceva decat sa-si imparta feliile de putere, sa-si regleze conturile interne, sa modifice cu forta Legile justitiei, pentru a scapa de consecintele infractiunilor facute”, a declarat luni, liderul liberalilor, la Palatul Parlamentului.

Mai mult, Ludovic Orban a declarat ca indiferent de cine iese invingator din disputa Dragnea-Tudose, ambii sunt la fel de toxici pentru Romania.

„Atat Dragnea, cat si Tudose sunt la fel si ambii reprezinta un rau pentru Romania. Fiecare roman pierde in urma ticalosiei celor care i-au mintit pe romani la algeri, iar astazi folosec puterea in detrimentul lor. PNL va face tot ce poate pentru a se opune acestei puteri care face rau”, a adaugat liderul PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: