PSD face trolling pe pagina lui Florin Citu, cere demiterea lui Drula: „Intr-o Romanie normala si educata, si tu si Drula erati astazi acasa”

politica

PSD a comentat de pe contul oficial de Facebook pe pagina lui Florin Citu, cerandu-i acestuia si lui Catalin Drula sa plece acasa.

„Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa”, a scris premierul pe pagina sa, referindu-se comentariile sefului CFR, Ovidiu Vizante, in legatura cu situatia copiilor care au stat opt ore intr-un tren blocat pe calea ferata.

Printre sutele de comentarii si-a facut aparitia si PSD. „Daca am trai intr-o Romanie #NORMALA si #EDUCATA, si tu, Florin Citu, si Drula si seful CFR erati astazi acasa. #RomaniaNEGUVERNATA”, a scris PSD.

Postarea PSD a avut insa efect advers, starnind numeroase comentarii ironice sau critice.

Partidul Social Democrat poftim? Este vinovat Drula ca acel conductor de tren era baut? Cine a pus pe butuci CFR-UL? Nu voi PSD-UL?

Partidul Social Democrat intr-o Romanie #educata nu ati mai fi fost partid parlamentar la ce personaje afisati in viata publica….

Partidul Social Democrat aveti dreptate, dar cealalta jumatate de adevar este ca intr-o Romanie normala si educata, majoritatea dintre voi erati la inchisoare…

Intr-o Romanie normala si educata, voi nici nu existati!

Hahaha cine s-o aflat sa comenteze

Partidul Social Democrat Ar fi fost Dancila, Cuc si probabil acelasi sef CFR. Ciuma rosie de care abia am scapat dupa 30 de ani de huzureala

Mai mult despre:

Comentarii: