PSD il fierbe pe Tariceanu, santaj in cazul solicitarii DNA. Dragnea l-a pus pe Manda sa lanseze amenintari subtile

politica

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a declarat, joi, ca nu a vorbit cu Calin Popescu Tariceanu despre solicitarea DNA de a-i fi ridicata imunitatea parlamentara. Intr-un limbaj foarte alunecos, Manda i-a sugerat lui Tariceanu sa se prezinte la negocieri cu PSD.

Manda a declarat presei ca solicitarea prin care DNA cere incuviintarea urmaririi penale impotriva lui Tariceanu are 73 de volume cu documente a cate 150-300 de pagini.  Apoi, intr-un limbaj aluziv si alunecos, Manda i-a transmis lui Tariceanu un mesaj de amenintare.

Intrebat daca l-a anuntat pe Tariceanu despre primirea adresei DNA, Manda a raspuns: „Nu l-am informat pentru ca nu l-am informat. Nu stiu daca eu ar fi trebuit sa il anunt (…). Noi avem dialog, dar acesta e un subiect delicat si am preferat sa nu am dialog”.

Manda este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Liviu Dragnea, acesta fiind parte din cercul de fideli cu care Dragnea se consulta la conacul sau de la Scrovistea.

Tariceanu a avut in ultima vreme mai multe gesturi de independenta sau chiar de fronda fata de PSD, cel mai important fiind refuzul de a sustine adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: