„PSD isi cere scuze”. Soc pentru Timmermans, Ciolacu se duce la Bruxelles sa-si toarne cenusa in cap in fata lui

politica

Marcel Ciolacu a anunta, vineri, dupa sedinta CEX ca ii va prezenta scuze din partea PSD lui Frans Timmermans pentru modul in care a fost tratat anul trecut de liderii PSD.

„As dori sa multumesc socialistilor europeni, dupa mult timp au fost alaturi de noi si ne-au sustinut si prin vot. Nu am nicio problema, nu am avut nici in alte dati, in cazul in care PSD in anumite momente nu a avut o comunicare sau a ajuns la relatii tensionate atat cu domnul Timmermans cat si cu domnul Stanisev (presedinte PES), eu o sa-mi cer scuze, ca si presedinte interimar, nu am nicio retinere. In perioada urmatoare o sa fac o deplasare la Bruxelles unde o sa am discutii cu mai multi socialisti europeni, inclusiv cu perosanele invocate mai devreme”, a declarat Ciolacu dupa sedinta CEX.

Unul dintre liderii PSD care l-au atacat pe Frans Timmermans a fost Rovana Plumb. Aceasta sustinea, inainte de alegerile europarlamentare, ca socialistii din Olanda nu vor atinge pragul, insa ei au castigat alegerile europarlamentare in aceasta tara.

„Tot in acest grup (S&D, n.r.) ne vom desfasura activitatea. In ceea ce priveste candidatul pentru functia de presedinte al Comisiei Europene. Sa vedem daca partidul din care face domnul Timmermans va trece pragul in Olanda. Sigur ca PES il sustine pe domnul Timmermans, dar sa vedem rezultatele din 26 mai”, spunea Rovana Plumb.

Mai mult despre: ,


Comentarii: