politica

PSD-istii lui Ciolacu din Buzau au dat 150.000 euro, bani publici, pentru concertul de Revelion. Triplu fata de Revelionul din 2018, cand nu era pandemie

Concertele din noaptea de  Revelion din Buzau au fost platite de Primaria Buzau cu 740.000 de lei. Suma este de trei ori mai mare fata de cat s-a cheltuit pentru Revelionul din 2018: 280.000 de lei.

„Contractele sunt deja semnate, ne costa vreo 740.000 de lei cu scena, cu foc de artificii, artisti si DJ. Si eu voi fi prezent in centrul orasului ca de fiecare data”, a declarat primarul Constantin Toma, la sfarsitul lui decembrie, pentru un post local de televiziune. Toma (PSD) este un apropiat al liderului PSD, Marcel Ciolacu.

La concertul Primariei Buzau au cantat Irina Rimes, Raluka & proiectul Balkanic si Taraful de la Varbilau alaturi de buzoienii Laurentiu Cazan, Mario Buzoianu, Nemuritorii, Undercover, alti 19 solisti locali si patru DJ.

In urma cu patru ani, cand nu era pandemie, Primaria Buzau a cheltuit „doar” 280.000 de lei pentru concertele de Revelion.

Andra a luat atunci 20.000 de euro pentru un concert de 50 de minute. Concertul a fost prezentat de sotul Andrei, Catalin Maruta, care si el a incasat o suma consistenta.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Serviciul secret ucrainean anunta ca Rusia are o noua strategie, mai eficienta: „Noi nu avem arme iar ei actioneaza ca un corp unic, cu un plan clar”

Pozitia Ucrainei pe campul de lupta este mai precara decat oricand din primele zile ale…

16 minute ago

Premierul pro-rus din Slovacia isi subordoneaza presa. Mii de persoane au protestat la Bratislava impotriva preluarii controlului televiziunii publice

Mii de slovaci s-au adunat joi in capitala Bratislava pentru a protesta impotriva unei revizuiri…

19 minute ago

Inflatia din Turcia creste in ritm ametitor, a ajuns la aproape 70% in aprilie. S-au dublat preturile la restaurante

Inflatia din Turcia a accelerat la 69,8% pe an in luna aprilie, a anuntat vineri…

22 de minute ago

Economia Rusiei este pe cale sa atinga un minim istoric. Mobilizarea a sute de mii de soldati a accentuat criza fortei de munca

Economia Rusiei a dat dovada de rezistenta in fata sanctiunilor dispuse de Occident care au…

13 minute ago