PSD-istul Bodog sustine ca este „nevinovat”: „Nu am prejudiciat niciodata statul cu nimic. Ne aflam sub o guvernare care ascunde, intr-o imunitate totala, numarul de morti”

politica

Fostul ministru al Sanatatii Florian Bodog, care a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual, se declara nevinovat, precizand ca nu a prejudiciat niciodata statul cu nimic.

”Vestea trimiterii in judecata de catre DNA este una asteptata. Voi avea ocazia cat mai curand, in fata instantei, sa fiu declarat nevinovat, pentru ca probele aduse impotriva mea nu atesta acuzatiile facute de procurori. Asa cum am mai spus, activitatile prestate public de catre consiliera mea de atunci sunt accesibile oricui pentru verificare, printr-o simpla cautare pe internet. De altfel, eu am prezentat deja probe clare! Este randul procurorilor sa isi prezinte dosarul.

Din punctul meu de vedere totul este cat se poate de limpede: nu am prejudiciat niciodata statul cu nimic si sunt, fara dubiu, nevinovat. Toate astea, in vreme ce ne aflam sub o guvernare care ascunde, intr-o imunitate totala, numarul de morti”, a scris pe Facebook senatorul.

Potrivit DNA, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata a lui Florian Dorel Bodog, senator in Parlamentul Romaniei, la data faptelor avand functia de ministru, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata (12 acte materiale), fals intelectual, in forma continuata (12 acte materiale) si fals in inscrisuri sub semnatura privata (trei infractiuni).

Procurorii anticoruptie noteaza in rechizitoriu ca, in calitate de ministru al Sanatatii, Florian Bodog ar fi actionat in mod direct pentru ca Olivia Andreea Marcu, angajata in functia de consilier personal, sa isi incaseze drepturile salariale pe o perioada de 12 luni fara sa se fi prezentat la serviciu si fara sa fi prestat activitatile la care era obligata prin contract. Totodata, deoarece aceasta nu era prezenta fizic la locul de munca, demnitarul ar fi semnat in locul persoanei respective o serie de acte.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: