PSD o rasplateste generos si pe Corina Dragotescu. Fosta realizatoare Romania TV va incasa si ea bani publici

news

Corina Dragotescu, fosta realizatoare de emisiuni la Romania TV, are sanse mari sa devina corespondent al postului public de radio, Radio Romania Actualitati, in Statele Unite. Dragotescu a sustinut puternic PSD in tmpul marilor proteste din ianuarie si februarie 2017.

Informatia despre viitorul job al Corinei Dragotescu a fost data publicitatii de Gabriel Bejan.

Contactat de „Adevarul“, Georgica Severin, presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, a confirmat ca exista discutii, insa a subliniat ca nu s-a luat o decizie si ca „oricum“ nu ar fi vorba de un contract de munca. De asemenea, seful radioului public s-a aratat deranjat de „discutiile aparute“.

„Nu se pune problema de corespondenta. Nu s-a oficializat nimic, este o discutie, apropo de festivitatea Oscarurilor. Daca ne vom intelege si va fi interesant… Oricum, corespondent in sensul sa ne dea materiale, nu salariat trimis pe acolo. Oricum, momentan, nu este nimic, este interesant ca deja apar discutii pe subiect. Sincer, nu inteleg care este problema? Noi nu sunam la alte ziare sa intrebam pe cine au corespondenti“, a declarat Severin.

La protestele din ianuarie 2017, jurnalista a fost prezenta in mijlocul manifestantilor cu un catel de plus de culoare roz, despre care a spus ca il cheama Fifi. Dragotescu a declarat ca a venit sa vada daca primeste bani, asta dupa ce postul de stiri transmisese ca a aflat „pe surse“ ca manifestantii ar fi fost platiti de miliardarul George Soros cu 100 de lei de persoana, iar cei care aveau si caine mai primeau 30 de lei. Informatia nu a fost confirmata niciodata.

In prezent, acest postul de corespondent al RRA in SUA este ocupat de Doina Saiciuc.

Mai mult despre: ,

Comentarii: