politica

PSD, pe alta lume. Reactie deliranta la spusele lui Iohannis in fata liderilor UE: „Batjocoreste responsabilitatile functiei”

Reprezentantii PSD afirma ca presedintele Klaus Iohannis „rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni prezenti la summitul de la Sibiu” si ca „atacarea gratuita si nejustificata a guvernului tarii sale” denota lipsa notiunilor elementare de comportament politic decent si nepasarea fata de „imaginea deplorabila” pe care o proiecteaza in perceptia liderilor europeni. 

„Iohannis rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni prezenti la summitul de la Sibiu. Presedintele Iohannis a ales sa-si puna interesul electoral personal mai presus de responsabilitatea constitutionala de a-si reprezenta cu demnitate si onoare tara. Atacarea gratuita si nejustificata a guvernului tarii sale, a partidului de guvernare, in avanpremiera unui eveniment de rezonanta europeana, denota nu doar lipsa notiunilor elementare de comportament politic decent, ci si nepasarea fata de imaginea deplorabila pe care presedintele in functie al Romaniei o proiecteaza in perceptia liderilor europeni”, se arata intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, de reprezentantii PSD.

Ei sustin ca faptul ca invitatii de marca prezenti la Sibiu sunt din aceeasi familie politica popular europeana cu Iohannis si PNL „nu scuza si nici nu justifica minciunile si dezinformarea promovate public”.

„Indrazneste sa califice din nou drept esuata guvernarea PSD, desi toate datele oficiale, interne si internationale, il contrazic. Cat despre statul de drept si Justitie, Iohannis continua sa fie acelasi exponent al sistemului ocult de putere, care refuza sa vada abuzurile si ilegalitatile constatate oficial, fara echivoc, de institutii ale statului roman, care au lovit societatea romaneasca, care au distrus mii de vieti si destine profesionale si care au prabusit credibilitatea Justitiei”, spun reprezentantii PSD, citati de news.ro.

Acestia mai sustin ca Iohannis „uita ca este presedintele Romaniei si ca-i reprezinta pe toti romanii in relatia cu liderii celorlalte state membre, dar si cu cei ai institutiilor europene”.

„Batjocoreste responsabilitatile functiei si alege sa ramana acelasi biet agent de campanie electorala al PNL, fara sa realizeze ori sa-i pese ca afecteaza grav imaginea externa a Romaniei. In acelasi timp, sa nu uitam, toate aceste lucruri le face pe cheltuiala statului roman, a contribuabilului roman, care plateste toate facturile ocazionate de intalnirea cu liderii familiei popular europene a PNL”, mai scrie in comunicatul PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Sibiu, ca este pacat ca avem parte de o guvernare pesedista esuata, care, in acest moment festiv, arata si o fata destul de urata a Romaniei – atacuri asupra independentei sistemului de justitie, masuri contraperformante, promisiuni neonorate. Presedintele a subliniat ca votul este important si pentru viitorul Romaniei, si pentru viitorul Europei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

21 de minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

12 minute ago

Ciolacu, la Iasi, enervat ca a fost intrebat despre pozitia sa fata de moldoveni: „Nu cred ca n-ati zis vreodata bancuri cu ardeleni, cu olteni”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Iasi, referindu-se la declaratia sa ca ”Buzaul nu…

1 minut ago

Presedintele cubanez cere SUA sa scoata Cuba de pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel cere Statelor Unite sa scoata Cuba de pe lista statelor care…

14 minute ago

Loviturile asupra aerodromului Belbek din Crimeea au distrus 3 avioane rusesti, arata imaginile din satelit. Au fost folosite rachete ATACMS

Imaginile din satelit din 16 mai ale urmarilor presupuselor lovituri cu rachete ucrainene asupra aerodromului…

59 de minute ago