PSD s-a infipt peste tot in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei a fost platit de PSD si de Liviu Dragnea

politica

Avocatul familiei Luizei Melencu este Tonel Pop, care apare pe lista celor platiti de PSD in 2018. Cel mai probabil, Tonel Pop si-a oferit gratuit serviciile unei familii disperate sa i se faca dreptate.

Televiziunile de propaganda ale PSD sustin ca in cazul crimelor de la Caracal este vorba despre o retea transnationala de trafic de carne vie, alimentand astfel temerile populatiei privind explozia criminalitatii. Pe o astfel de platforma a inceput deja PSD sa isi construiasca mesajele electorale, Viorica Dancila anuntand un „razboi impotriva criminalitatii”, intr-un discurs in care a atacat lupta anticoruptie, care a r fi pus in plan secund lupta cu infractorii.

In acest context, alimentat si de numeroasele informatii ca Alexandru Cumpanasu ar putea candida in numele PSD la prezidentiale, si-a facut aparitia si avocatul PSD, Tonel Pop. Acesta sustine teoriile cu reteaua de criminalitate transfrontaliera, fiind puternic promovat de trusturile de presa ale PSD.

„O noua vedeta este si avocatul Tonel Pop, care lanseaza cele mai abracadabrante teorii in scandalul Caracal, in calitate de reprezentant al familiei Luizei. Adica familia din Dobrosloveni si-a luat avocat din Bucuresti si nu orice avocat, ci unul care a reprezentat PSD in diverse cauze si care apare pe lista celor platiti de PSD in 2018. La utlimele termene ale procesului ‘Bombonica’, Tonel Popa statea langa Liviu Dragnea la proces. Un avocat la-ndemana unei familii dintr-un sat din Dolj.

Reteta a fost folosita pentru diferite scopuri in ultimii ani, toate subsumate distrugerii capacitatii de reactie a statului. In aplauzele celor care astazi se plang ca statul e inert, a fost interzis ca SRI sa asigure suport tehnic in dosarele penale. In aplauzele celor care azi se plang, a fost trantita de CCR legea care prevedea cumpararea cartelelor preplatite doar cu actul de indentitate.

In timp ce PSD facea din recursul compensatoriu un fel de gratiere indiferent de fapta, oamenii care azi se plang erau pasivi. Doar bunicul disperat al Luizei striga in fata portii lui Dinca: ‘ati dat legi sa eliberati toti infractorii din puscarii si uite unde am ajuns!’. Prea tarziu.

Cei care azi cer pedepsirea operatorilor de la 112 ar trebui sa stie ca alesul lor, Florin Iordache, este responsabilul proiectului care a prevazut dezincriminarea infraciunii de care pot fi acuzati operatorii de la 112, adica neglijenta in serviciu”, subliniaza jurnalista Ioana Ene Dogioiu pe ziare.com.

Si Cumpanasu continua sa alimenteze scenariile legate de retele internationale.

„In aceasta seara s-a confirmat faptul ca Alexandra a fost victima unei retele internationale de rapiri si exploatare de fete! Lucru pe care l-am sustinut de la inceput cu legaturi in Bari chiar daca autoritatile incercau sa ma convinga ca sunt nebun si monstrul este doar un psihopat. Marturia femeii careia i se cerea taxa de protectie si care era fortata sa se prostitueze de catre monstrul Dinca si complicele retelei Mihai Zamfir de la antena 3 nu mai lasa loc pt interpretari. Monstrul din Caracal nu a fost si nu este singur ci parte a unei retele acoperite de politisti, procurori, judecatori cu scopul exploatarii sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. SI NU MA LAS PANA NU SE AFLA TOT si nu platesc toti complicii indiferent unde se afla in statul roman”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: