PSD a scazut pana si in sondajele lui Pieleanu. Partidul lui Ciolos cunoaste insa o crestere spectaculoasa

politica

Sociologul Marius Pieleanu, directorul institutului Avangarde, a prezentat, miercuri seara, un sondaj de opinie din care rezulta ca partidul lui Dacian Ciolos, Miscarea Romania Impreuna, a ajuns la 10% in intentiile de vot in Bucuresti.

Pieleanu a devenit celebru prin cifrele extrem de avantajoase pentru PSD pe care le anunta ca rezultate ale sondajelor sale. Acum spune ca PSD are un scor cuprins intre 30-35%, mult sub scorurile de aproximativ 50% pe care le anunta recent pentru partidul lui Dragnea.

Pe locul doi in sondajul Avangarde se afla PNL, cu 17-28%, urmat de ALDE (10-14%) si de partidul lui Ciolos (10%).

Pieleanu mai sustine ca USR are un scor de 5-7%.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca procesul juridic de inregistrare a partidului Miscarea Romania Impreuna se va finaliza la toamna, cand va prezenta si programul politic cu care va incerca sa obtina voturile romanilor pentru europarlamentare.

Ciolos a adaugat ca viitorul partid „Miscarea Romania Impreuna” are peste 50.000 de simpatizanti.

„Avem site pe care l-am lansat in momentul in care am anuntat intentia de infiintare a partidului, pe care avem simpatizanti, ca nu pot fi membri atat timp cand partidul nu exista, dar avem peste 50.000 de simpatizanti inscrisi pe site, oameni pe care ii putem identifica, stim cine sunt, unde locuiesc, in ce domenii au competente si cat de mult doresc sa se implice. Cati doresc sa devina membri de partid”, a afirmat Dacian Ciolos.

Dupa ce partidul va fi inregistrat, vor incepe inscrierile in el, iar dupa inca o luna vor incepe procedurile de constituire a filialelor, potrivit lui Ciolos.

Partidul va participa la urmatoarele alegeri, primele fiind europarlamentarele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: