PSD scoate armele murdare, il ameninta pe Nicusor Dan cu „inregistrari”. Reactie taioasa: „Nu exista om cinstit in Bucuresti care sa ma arate cu degetul”

politica

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, anunta ca ”anumiti oameni din sfera coruptiei bucurestene” si ”unii politicieni corupti” incearca sa-i discrediteze activitatea, subliniind ca cei care vor incerca sa inventeze false dosare si dovezi impotriva sa vor raspunde in instanta.

„De ani de zile, anumiti oameni din sfera coruptiei bucurestene – deranjati de actiunile noastre – si unii politicieni corupti au incercat sa-mi discrediteze activitatea. Desi au platit bine pentru acest scop, nu au gasit nimic, dar asta nu i-a oprit sa fabrice zvonuri si insinuari calomnioase. Asta s-a intamplat inclusiv in campaniile precedente in care am fost implicat, asta fac si acum. Nu ma impresioneaza. Mi-am asumat de la inceput ca voi deranja, am stiut ca vor exista astfel de reactii.

Cu Asociatia Salvati Bucurestiul ne luptam de ani buni pentru binele orasului, care nu se suprapune cu binele lor. Sunt convins ca vor incerca sa fabrice, in continuare, probe asa-zis compromitatoare, sa inventeze false dosare si dovezi. Nu exista om cinstit in Bucuresti care sa ma arate cu degetul. Ceilalti vor raspunde pentru fiecare insinuare, pentru fiecare acuzatie nefondata, pentru fiecare calomnie. In instanta. Ca sa nu ne mai pierdem timpul in dezbateri publice menite sa deturneze atentia de la dezastrul pe care l-au facut in Bucuresti”, a scris Nicusor Dan, pe Facebook.

El sustine ca „Firea, Badulescu si ceilalti pesedisti sunt speriati acum mai mult decat oricand ca nu vor mai profita de pe urma acestui oras, la conducerea caruia au ajuns fara cunostinte, fara viziune, fara vointa de a face bine”.

„Au bagat in faliment un oras cu un buget enorm, au otravit aerul, ne-au sufocat traficul. Si asta vor sa faca in continuare. Ceea ce nu inteleg ei este ca a venit timpul sa plece, sa ne lase. Sa ne lase orasul in pace, sa nu ne mai polueze cu mizeria lor morala, cu incompetenta lor, cu interesele lor politice si financiare. Le transmit ca nu suntem toti ca ei. Exista si oameni cinstiti. Peste doua milioane numai in Bucuresti”, spune Nicusor Dan.

Cozmin Gusa, membru PSD si sef de campanie al primarului PSD din Sectorul 1, Daniel Tudorache, a amenintat miercuri cu inregistrari compromitatoare la adresa lui Nicusor Dan.

„Asadar, informatiile care circula, din surse de incredere (!), sunt cam asa: exista cativa oameni de afaceri care-n ultimii ani, dorind sa dezvolte proiecte imobiliare, s-au lovit de reclamatiile formale ale lui Nicusor Dan, care le-ar fi conditionat ‘PACEA’, de oferirea unor sume de bani ca sponsorizari (subiectul are mare notorietate in lumea de afaceri bucuresteana!); in plus, se pare ca este chiar o inregistrare ambientala a unei discutii incriminatoare dintre “Plicusor” si tatal unui consilier general al USR (impus pe lista chiar de catre Nicusor Dan!), care tata are interese imobiliare comune cu celebrul ‘BENEFICIAR’ Costanda.

La cat de intensa se anunta campania pentru alegerea primarului de Bucuresti, si la ce mize politico-financiare sunt in joc, crede cineva ca aceste lucruri nu vor aparea public, cu probele adiacente???”, a scris Gusa pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: