PSD si-a gasit „locomotiva”. Dragnea anunta cine va fi pe primul loc pe lista de europarlamentare a PSD

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Targoviste, ca va propune ca Rovana Plumb sa fie prima pe lista candidatilor PSD pentru europarlamentare.

„Nu stiu pe ce loc va stabili Comitetul Executiv ca va fi Rovana Plumb pe lista pentru europarlamentare. Eu o voi propune pe primul loc. Si dupa europarlamentare, o voi ruga pe doamna Dancila sa o mai propuna si altceva pe doamna Rovana Plumb”, a anuntat Liviu Dragnea.

Sirse din PSD au anuntat ca Liviu Dragnea intentioneaza sa o propuna pe Rovana Plumb si comisar european din partea Romaniei.

Dragnea a anuntat recent care sunt conditiile pentru ca pesedistii sa ajunga pe lista de europarlamentare.

”Lista cred ca o sa definitivam in urmatoarele doua saptamani, poate si mai repede. Candidatii nostri trebuie sa indeplineasca niste calitati. In primul rand, sa fie patrioti in fiecare celula a corpului lor. E prima conditie. A doua conditie: sa stie sa vorbeasca, sa isi doreasca sa vorbeasca, sa aiba curaj sa vorbeasca si sa apare interesul national al tarii pe care o reprezinta acolo. Asta fac toti, doar noua ni se spune ca nu este bine. Al treilea criteriu: sa stie cel putin o limba straina, al patrulea criteriu: sa inteleaga ce se intampla in institutiile europene si sa faca orice pentru ca fondurile europene care vin in Romania sa fie si mai mari. Al cincilea criteriu: sa invete sa fie respectati, sa invete sa comunice, sa vorbeasca cu partenerii nostri, si din familia social democrat europeana si din celelalte familii politice, pentru ca dosare importante, care pot afecta pozitiv Romania, sa fie sustinute si finalizate”, a spus Liviu Dragnea saptamana trecuta, la Ialomita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: