PSD si Carmen Dan continua represaliile. Dupa ce l-au decapitat pe Tudose, acum urmeaza la rand seful Politiei Romane, Bogdan Despescu

politica

Premierul interimar, Mihai Fifor, a ajuns marti, la ora 18.00, la sediul Ministerului de Interne, condus de Carmen Dan.

„Am venit pentru ca se anunta cod galben si trebuie sa vedem cum ne organizam”, a precizat Fifor la intrare.

Intrebat daca a discutat despre demiterea sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, premierul interimar a raspuns: „Asta e o situatie pe care o sa o analizam cu foarte multa atentie in cursul zilei de maine si apoi vom lua o decizie.”

Pe de alta parte, intrebat daca a discutat cu ministrul Carmen Dan si despre situatia consilierului Valentin Riciu, despre care presa a relatat ca ar fi vizat in cateva dosare penale, Mihai Fifor a spus: „Nu, nu am discutat despre astfel de lucruri”.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat saptamana trecuta ca i-a cerut premierului de la momentul respectiv, Mihai Tudose, imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita, in conditiile in care a solicitat schimbarea lui Bogdan Despescu, ca urmare a cazului agentului acuzat de pedofilie. Dan s-a declarat total nemultumita de explicatiile date de oficialii Politiei Romane in acest caz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: