PSD Teleorman le reneaga pe Dancila si Carmen Dan. Cele doua, lasate pe dinafara. Dancila nu apare pe nicio lista de candidati a PSD

politica

Listele de candidati ale PSD Teleorman, aprobate de conducerea centrala a PSD, nu le includ si pe celebrele teleormanence Viorica Dancila si Carmen Dan. De altfel, Dancila nu apare pe niciuna dintre listele prezentate pana acum de organizatiile judetene ale PSD.

Iata listele cu pozitiile eligibile prezentate de PSD Teleorman:

Senat

Cristescu Ionel Danut
Dumitrescu Mircea
Visan Iuliana Valentina

Camera Deputatilor

Piper Savin Florin
Stancu Paul
Panagorit Ioana

Viorica Dancila a declarat miercuri ca Liviu Dragnea are in continuare influenta in PSD Teleorman si se opune sa ocupe un loc pe liste.

„Liviu Dragnea inca mai are influenta, a vorbit cu anumiti lideri pentru a nu ma regasi pe listele parlamentare. Astept decizia conducerii PSD, daca va considera ca este posibil sa candidez in alt judet, voi face acest pas.

Sunt persoane de la PSD Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Dragnea, pentru sustinerea lui Carmen Dan si bineinteles Viorica Dancila sa nu se regaseasca pe liste, pentru ca s-a opus sa dea ordonanta de amnistie si gratiere”, a sustinut Dancila la Digi24.

„Avem nevoie de unitate, de o echipa, pentru a raspunde provocarilor actuale. (…) Prezenta mea pe liste va arata ca Liviu Dragnea nu are nicio influenta asupra conducerii PSD. Sper ca presedintele partitului nu le va da satisfactie celor care se opun sa fie pe lista si aici ma refer la Liviu Dragnea”, a mai spus Dancila, transmitand astfel un mesaj catre conducerea PSD.

Marcel Ciolacu a anuntat, saptamana trecuta, ca Dancila ar trebui sa fie pe listele PSD.

„Viorica Dancila ar trebui sa se regaseasca pe lista, tinand cont ca a fost prim-ministrul PSD, dar e decizia organizatiei PSD Teleorman”, a mai anuntat Ciolacu.

Dancila a fost inlocuita, recent, si din functia de presedinte al organizatiei de femei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: