PSD tot nu-si accepta infrangerea in Sectorul 1: Clotilde Armand a pierdut alegerile. Facem referendum

politica

PSD refuza in continuare sa-si accepte infrangerea la alegerile locale in Sectorul 1. Presedintele social-democrat Marcel Ciolacu spune ca ancheta de la Sectia Speciala deja da semne ca rezultatul nu este cel corect si ca de fapt Daniel Tudorache a castigat primaria.

Mai mult, Ciolacu spune ca PSD va strange semnaturi ca sa declanseze un referendum ca alegerile sa fie repetate in Sectorul 1.

”Din ancheta de la SIIJ, pentru ca seful biroului electoral de sector era magistrat si ancheta e dusa de SIIJ, aflam ca doamna Clotilde a pierdut alegerile. Va dau detalii – mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra ca dl. Tudorache a castigat alegerile”, a spus luni seara, la postul public de televiziune, Marcel Ciolacu.

El se plange ca prin desfiintarea Sectiei Speciale va fi ”ingropata” si aceasta ancheta.

”In momentul in care se desfiinteaza SIIJ e desfiinteaza si aceasta ancheta si atunci o ingropam. Eu nu intelegeam de ce este acest elan de desfiintare a SIIJ. In seara asta am aflat – au mutat numaratoarea la Politie… Uite, oamenii aceia si-au facut treaba”, a continuat Ciolacu.

Intrebat ce surse are, liderul PSD a raspuns: „Cunosc detalii”.

„Informatia este ca dl Tudorache a castigat alegerile. Tehnic, vom declansa strangerea de semnaturi si referendum pentru a face alegeri in Sectorul 1. Presupun ca dna Clotilde nu este bolsevica, ca pe timpul lui Stalin – nu conteaza cine voteaza, ci cine numara – si-si va da demisia, va pleca. Ii anunt cu tristete ca SIIJ nu se va desfiinta in 15 zile pana ancheta va fi finalizata”, conchide liderul social-democrat, potrivit Mediafax.

Comentarii: