PSD Vaslui nu si-a platit facturile la gaz si curent, datorii de peste 4.000 de euro. Din puscarie, Buzatu a dat ordin cine sa preia filiala PSD

politica

Dumitru Buzatu

PSD Vaslui are datorii la utilitati de peste 22.000 de lei, astfel incat a ramas fara gaz si anergie electrica, anunta presa locala. Prin urmare, liderii filialei au facut sedinta la Centrul de Afaceri din municipiul Vaslui pentru a-si stabili strategia la alegerile europarlamentare.

Conform Vremea Noua, presedintele interimar al PSD Vaslui, Dragos Benea, parasutat de la Bacau dupa arestarea lui Dumitru Buzatu, le-a cerut celor patru parlamentari de Vaslui, Solomon, Popica, Stativa si Gabriela Cretu, sa puna mana de la mana si sa plateasca facturile.

Benea le-a cerut pesedistilro vasluieni si sa o lase mai moale cu chiolhanurile inainte de alegeri.

“Am avut o singura solicitare si rugaminte la membrii organizatiei, ca pentru o perioada de timp sa se suspende toate socializarile informale cauzate de sarbatori religioase. Inteleg rostul si menirea lor, dar numai atunci cand ele produc si efecte pozitive. Deocamdata, aceste intalniri doar sunt surse de zvonuri, de stiri pe surse care nu fac bine imaginii Organizatiei PSD Vaslui, care nu traverseaza cea mai fasta perioada din istoria sa”, a declarat Benea.

Vremea Noua mai scrie ca Dumitru Buzatu a dat ordin din puscarie ca noul presedinte al filialei Vaslui sa fie deputatul Adrian Solomon. Supranumit „Saorma”, Solomon a devenit celebru dupa ce a facut scandal intr-o saormerie din Centrul Vechi al Capitalei pentru ca a refuzat sa poarte masca. El a avut atunci si un comportament rasist si xenofob fata de vanzatorii turci.

„La petrecerea de ‘Lasatul Secului’ de la Husi au fost prezenti Alexandru Barbu si Vlad Ghetu (apropiati ai lui Buzatu), care, desi nu sunt primari, se pare ca s-au bucurat de statutul de invitati speciali. Prin intermediul lor, o serie de primari au putut vorbi direct la telefon cu Buzatu, care se afla in arest preventiv. Se stie ca una din indeletnicirile fostului presedinte al CJ Vaslui in Arestul Politiei de la Iasi este vorbitul la telefon. De regula, cei din familie au dreptul de a vorbi cu inculpatii aflati in arest prezentiv, iar lista cu numerele de telefoane la care acestia pot suna este aprobata de procurori. In cazul de fata, este posibil ca telefonul lui Ghetu sau al lui Barbu sa figureze pe acea lista, probabil ca si copii de suflet. Cert este ca unii primari au vorbit ieri la intalnirea de la Husi cu Buzatu la telefon. Nu stim ce le-a transmis “tatucul”, dar clar ca a fost un mesaj care i-a relaxat pe cei prezenti. Probabil li s-a spus primarilor sa-l sprijine pe Adrian Solomon sa preia interimatul organizatiei”, au scris jurnalistii vasluieni.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: