PSD vrea sa-i confiste pe nevaccinati: „S-a terminat cu ciuma rosie, acum ciumatii sunt aia nevaccinati”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut duminica seara ca Guvernul ii discrimineaza pe cei care nu s-au vaccinat. Ciolacu s-a erijat in aparator al acestora, sustinand ca se condrunta cu aceeasi situatie de care au avut parte pesedistii in timpul atacurilor asupra statului de drept, cand erau calificati drept „ciuma rosie”.

„Acuma s-a terminat cu ciuma rosie, ciumatii sunt aia nevaccinati. N-ai voie la nunta daca nu esti vaccinat. Niste tampenii. De fapt iarasi tii societatea divizata. Trebuie sa explici. Puterea de administrare a statului trebuie sa se vada, nu trebuie sa invrajbesti oamenii. Continua acelasi stil pagubos pentru toata lumea”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

„Avem drepturi si libertati, sunt oameni care nu vor sa se vaccinete. Ne intoarcem la Ceausescu atunci. Nu vrei sa te vaccinezi, te testezi. E dreptul omului sa aleaga daca vrea sa se vaccineze sau nu. Nu vrei sa te vaccinezi, vii cu testare. Sunt unii oamenii care au avut Covid, nu li se recomanda vaccinarea. Trebuie sa lasi plaja mult mai mare”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu a mai spus ca o parte dintre votantii AUR au facut parte din bazinul electoral al PSD.

„Sa stiti ca 28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, in istoricul lor, odata, votanti PSD. Eu imi aduc aminte ca AUR-ul a castigat in diaspora, in Italia, alegerile, unde PSD nu a depasit pana acum 5%. Vedeti ca publicul AUR nu este neaparat publicul… Eu am vazut in schimb ca alte partide, care sunt acum pe la guvernare, le-am vazut scazand si crescand AUR”, a mai spus seful PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: