Puscariasul SRS anunta o campanie a „sibienilor impotriva lui Iohannis”: „Veti primi zilnic fotografii. Veti vedea ce se intampla”

politica

Fostul puscarias Sorin Rosca Stanescu a anuntat, marti, la Antena 3 ca a demarat o campanie in care „cetatenii din Sibiu” se vor fotografia in fata imobilului pierdut de Klaus Iohannis in instanta. El a fost deja la Sibiu „pentru a-i bate obrazul” lui Iohannis.

Rosca Stanescu s-a fotografiat deja in fata in fata acelui imobil si a difuzat fotografia la Antena 3. El a sustinut ca gestul sau va fi urmat in perioada urmatoare si de „cetatenii din Sibiu”.

„Va dau cuvantul ca in fiecare zi veti primi cate o fotografie in care cate un sibian ii va face uite asa (isi bate obrazul cu degetul), cum i-am facut eu in fata casei lui Iohannis

Au venit dupa mine sibienii, veti primi zilnic fotografii in care oamenii se pozeaza in fata acelei case. Cetatenii din Sibiu au spus ca este o rusine tot ce face Iohannis. Ei au venit dupa mine sa-mi arate, nu stiam unde este cladirea asta. Tineti minte, veti vedea ce se intampla”, a declarat SRS la Antena 3.

„Vad ca oamenii va trateaza cu spatele in poza asta”, a comentat ironic un deputat PNL a flat in studio.

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: