„Radu Mazare a evadat”, transmite Romania TV. Informatia este prezentata de Liliana Ruse

politica

Realizatoarea Liliana Ruse a transmis, vineri seara, la Romania TV ca Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Informatia nu a fost confirmata, inca, de surse oficiale.

De-a lungul timpului, din inchisoarea unde se afla Mazare au mai evadat 120 de persoane, mai sustine Romania TV.

UPDATE „In referire la aspectele aparute in spatiul public, cu privire la evadarea persoanei urmarite international, Radu Stefan Mazare, facem precizarea ca la nivelul Politiei Romane nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens”, transmite Politia Romana, intr-un comunicat.

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare trebuia sa fie extradat din Madagascar si adus sub escorta Politiei, in Romania, pe data de 20 mai.

Radu Mazare anuntase ca nu se va opune extradarii. El sustinea ca, dupa ce isi va ispasi pedeapsa, se va intoarce in Madagascar pentru restul vietii.

„Daca instanta aceasta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt, am luptat destul cu statul roman abuziv, nu voi mai lupta si aici, si in Madagascar. Daca voi ajunge in Romania prin extradare dupa ce se va termina pedeapsa ma voi intoarce aici in Madagascar, pana la sfarsitul zilelor”, a declarat Radu Mazare, la Antena 3.

Mai mult despre:

Comentarii: