Radu Moraru in RAZBOI cu Turcescu: „Recunosc, m-a PACALIT. Se plangea ca moare de foame. Iata unitatea militara din care face parte”

politica

Proprietarul Nasul TV, Radu Moraru, a stricat prietenia cu Robert Turcescu si il acuza pe acesta ca i-a defaimat postul de televiziune. Suparat, Moraru dezvaluie din ce unitate militara ar face parte, de fapt, fostul jurnalist.

„Ocupat fiind cu lansarea Nasul Tv USA, pe 4 iulie, mi-au scapat mai multe informatii pretioase din timpul campaniei electorale. Abia cind m-am intors din State am aflat ca Turcescu vorbea in privat de Nasul Tv ca despre o televiziune de ratati, o mizerie de televiziune, etc. Nu mi-a venit sa cred! Desi am avut mai multe surse.

Apoi mi-am amintit ca Turcescu a plecat de la Nasul Tv spre marele sau proiect ratat de televiziune exact cind Sistemul Mafiot a ordonat (pentru a cita ora?!) lichidarea Nasul Tv, in august 2015. Bietul Turcescu tot mai crede in Sistem, desi a jurat ca a iesit din el cu „rucsacul in spate”!

Tot dupa ce m-am intors din USA am aflat ca Turcescu are 500.000 de euro in cont si nu stiu cite proprietati si m-am crucit! Tin minte cind am negociat cu el, sa il iau la Nasul Tv, cum se plingea ca moare de foame! Acum imi pare rau ca l-am angajat, mai bine il lasam cu „rucsacul” lui!

Recunosc, m-a pacalit! El a fost cu ideea „Cei 3 Muschetari” si recunosc, a fost misto! E baiat destept si talentat dar prost fiindca s-a lasat racolat! L-am prevenit insa ca, daca mai face o „spovedanie”, cariera lui tv va fi zero! Inca nu a facut-o dar „muschetarul” a virat-o spre politica! In politica poti sa faci „oricite” spovedanii, nu conteaza!

Dupa ce m-am intors din State, la sugestia unui prieten adevarat, care m-a rugat sa il testez pe Robertino de buna lui credinta pe care mi-a declarat-o permanent, l-am rugat pe Turcescu sa sprijine si el Televiziunea Libera, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns!

Si ce sa vezi?! Sistemul Mafiot, care a rezolvat Kaz Munai, EADS, Astra, Microsoft, retrocedarile ANRP, confiscarea banilor, etc (glumesc, desigur!), ei bine, acest Sistem Mafiot tot la Nasul Tv s-a dat! Ieri, alaltaieri! Ghinion! Le-am dat-o peste bot de nu s-au vazut dar, asa m-am prins ca Turcescu nu doar crede in Sistemul Mafiot ci face parte, in continuare, din EL ! Nu si-a dat jos „rucsacul”!

Robertino stia de la Sistem ca nu merita sa ajuti Televiziunea Libera nici macar cu 5.000 de euro, fiindca eram condamnati la moarte! Isi pierdea omu’ banii! Stia prost ! Chiar daca Sistemul Mafiot merge inainte, Nasul Tv o sa-i stea in coasta pina la distrugerea lui! Si tare cred ca Sistemul e pe buza imploziei!

Acum, fiindca ma simt „dezlegat” de Turcescu, iata unitatea militara din care face parte! Fiindca acum cred ca si el va iesi din Servicii „doar” cu picioarele inainte!
Este o unitate secreta, creata de Maior si Oprea, prin unirea tuturor serviciilor secrete, mai putin SIE, pe care cei doi doreau sa o inchida dupa ce Ponta iesea Presedinte! Multi ofiteri SIE, speriati, au semnat pentru aceasta Unitate Secreta in 2014 si asta e motivul pentru care Romania nu mai are SIE asa cum avea odata!
Lista celor care au semnat, cu Turcescu in frunte, se afla la mine si intr-un seif! Turcescu a jurat ca a iesit din aceasta Unitate dar eu nu il mai cred! Din pacate si Laura Codruta Kovesi a semnat, dezvaluirea fiind facuta tot de Turcescu! Si da, LCK e pe lista!

Este Unitatea Militara pentru care eu am refuzat sa semnez desi mi s-a oferit gradul de General! Va dati seama?! Ii dadeam acum ordine colonelului Turcescu! (Glumesc, rid!!!)”, a scris Moraru pe Nasul TV.

In replica, Turcescu afirma ca Moraru a scris o „mizerie” de text:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: