Radu Moraru s-a alaturat taberei borfasilor: „Kovesi, poporul asta nu e tampit!”. Patronul Nasul TV a aflat cine ar fi „iubitul” sefei DNA

news

Radu Moraru, patronul postului Nasul TV, se alatura taberei din presa care o ataca violent pe Laura Codruta Kovesi. El publica un text plin de acuzatii la adresa sefei DNA, printre care se afla si cea ca Florian Coldea ar fi „iubitul” lui Kovesi.

Intr-un text publicat pe nasul.tv, Moraru sustine ca sefa DNA „minte” in legatura cu protocoalele SRI.

„Marea greseala a lui Kovesi este ca a crezut in ‘statuia’ pe care i-au ridicat-o caporalii din presa, chiar si atunci cind facea erori mari. In plus, credinta ei, mostenita de la tatal ei, procuror comunist, ca Sistemul iti da o piine si te protejeaza pina la moarte, a contat enorm in filosofia ei despre acest popor : Niste timpiti romanii astia !”

Ca si Udrea, amindoua superficiale, l-au inteles pe diagonala pe Tutea, cel care, chiar suparat pe propriul neam, a mai zis ceva despre Romani : ‘O caruta cu tarani care a tinut in loc Imperii’.

Ca oricine sa priceapa ca Lulutza este o mare mincinoasa, iata cea mai buna dovada: pai nu a zis Kovesi ca NU exista un Protocol Secret intre SRI si Procurori ?! De citiva ani sustine asta, public.

Pai iata ca EXISTA ! Si daca era ceva absolut normal si legal in aceasta “cooperare”, cum zice Lulutza, de ce era Protocolul STRICT SECRET ?! De ce a mintit Kovesi ani de zile daca tot ce e in Protocol e atit de minunat pentru bobor?!

Ei, pentru cine are un picut de creier si citeste Protocolul secret desecretizat de catre SRI, se cutremura !

Iar cind Procurorul Sef al DNA minte in asemenea hal opinia publica devine un pericol national. Procurorii nu au voie sa minta! Securistii au voie. Asta e meseria lor. Inclusiv a securistilor din presa: sa minta!

Kovesi, poporul asta nu e timpit ! Iar tupeul pe care il afisezi cind ne minti in fata, fara sa clipesti, e socant! Ne-ai facut de ris in toata lumea cind ti-ai vindut toti colegii, toti procurorii din tara, Securitatii Private a iubitului tau Coldea !”, a scris Moraru pe nasul.tv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: