Raed Arafat, avertisment serios, sa ajunga si la inconstientii din PSD. Grafice care demonstreaza ca „numarul cazurilor active s-a deteriorat”

news

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma, sambata, ca situatia infectiilor cu SARS-COV2 si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare. Arafat considera ca ”depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu”. PSD a anuntat ca va bloca prelungirea starii de urgenta iar Gabriela Firea vrea sa redeschida teatrele din Capitala.

”Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arata cum numarul cazurilor active incepe sa creasca dupa o perioada mai lunga de scadere continua. Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu”, a scris, sambata, pe Facebook, Raed Arafat, postand mai multe grafice.

Arafat transmite ca regulile de distantare si igiena trebuie respectate.

”Nu va lasati influentati de parerile neavizate si de dezinformarile din mediul retelelor de socializare”, a mai scris Arafat.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, 275 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus in Romania, bilantul ajungand la 21.679 S-au inregistrat si 14 noi decese, numarul total fiind de 1.394.

Mai mult despre:

Comentarii: