Ramasa in pana cu guvernul, Dancila anunta ca il va suna pe Iohannis: „Mi se pare de neacceptat sa blocheze activitatea guvernului”

politica

Viorica Dancila a declarat ca il va suna pe seful statului Klaus Iohannis pentru a-l intreba ce decizie are de gand sa ia in legatura cu interimarii propusi, dupa demisia celor din ALDE. Premierul a precizat ca are impresia ca atitudinea lui Iohannis este din nou de a bloca Guvernul.

„In mod normal la cele trei ministere ar trebuie sa am ministri interimari. Am sa telefonez domniei sale sa vad ce vrea sa faca, pentru ca prin atitudinea sa blocheaza Guvernul. Mi se pare de neacceptat sa blocheze activitatea guvernului”, a afirmat Viorica Dancila, intr-o conferinta de presa sustinuta, vineri, la Constanta, citata de Mediafax.

ALDE a stabilit, luni, iesirea de la guvernare si alianta cu Pro Romania. Cele doua partide au decis sa il sustina pe Mircea Diaconu candidat independent la prezidentiale. In afara de Ramona Manescu, toti ministrii ALDE au demisionat din functie.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, demisiile celor trei ministri ai ALDE. Presedintele nu a semnat insa si numirea interimarilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: