Rares Bogdan a reusit sa-l dea afara pe seful Politiei de Frontiera. Ioan Buda si-a inaintat azi demisia

news

Chestorul general de politie Ioan Buda si-a inaintat, joi, demisia din functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane, din motive personale, informeaza IGPF intr-un comunicat de presa.

„La final de mandat, chestorul general de politie Ioan Buda transmite politistilor de frontiera intreaga sa apreciere pentru efortul depus si pentru profesionalismul de care au dat dovada constant. De asemenea, multumeste pentru implicare si pentru sprijin tuturor colaboratorilor institutionali, celor din randul societatii civile, dar si organizatiilor profesionale si sindicale ale politistilor”, precizeaza sursa citata.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, raportul a fost inaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne.

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat miercuri seara ca ar fi luat masuri radicale impotriva lui Buda, daca se afla la conducerea MAI, din cauza problemelor pe care le-au avut la granita romanii care reveneau in tara.

„Cu tot respectul pentru domnul Buda (n. r. Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera), daca eram eu cu rol executiv, domnul Buda era sef de post intr-o comuna de prin Botosani. Aceasta este o masura pe care as fi luat-o in cazul romanilor de la frontiere”, a spus Rares Bogdan, la postul B1 TV.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: