politica

Rares Bogdan a votat. Aduce aminte de „gazul primit in nas si in ochi in august 2018”: „Niciodata sa nu se mai intample asa ceva”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat ca a votat cu gandul la „noptile petrecute in strada in ianuarie 2017 si pentru gazul primit in nas si in ochi in august 2018”.

„Am votat pentru noptile petrecute in strada in ianuarie 2017 si pentru gazul primit in nas si in ochi in august 2018, pentru ca niciodata sa nu se mai intample asa ceva. Am votat pentru ca Romania sa aiba sansa unui adevarat plan Marshall (…). Am votat pentru o Romanie unde cetatenii sa se intoarca acasa si unde cetatenii sa-si poata creste copiii. Am votat cu gandul ca romanii vor avea o renastere dupa 30 de ani de chin”, a declarat Rares Bogdan.

Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti imediat dupa ora 09.00.

„Avem sansa istorica de a alege un parlament mai bun, care realmente se ocupa de problemele romanilor si un parlament care face legi bune pentru Romania. Este extrem de important sa mergem la vot, alegerile nu se castiga in sondaje. Fiecare vot conteaza, este foarte important: va rog, mergeti la vot”, a spus Iohannis.

Sectiile de votare din tara s-au deschis duminica, peste 18 milioane de alegatori fiind asteptati la urne pentru a decide cine ii va reprezenta in Parlament, in urmatorii patru ani.

In tara sunt organizate 18.802 sectii de votare, peste 1.200 in Bucuresti.

Votarea in tara se desfasoara intr-o singura zi – duminica, de la ora 7,00 pana la 21,00.

La ora 21,00, presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea localului de vot. Alegatorii care, la ora 21,00, se afla in sediul sectiei de votare, precum si cei care se afla la rand in afara acestui sediu pot sa isi exercite dreptul de vot pana cel mult la ora 23,59, acestia primind bonuri de ordine cu stampila de control a sectiei de votare.

In strainatate, se voteaza pe parcursul a doua zile – sambata si duminica, fiind organizate peste 700 de sectii.

Senatorii si deputatii sunt alesi prin scrutin de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale, pentru un mandat de patru ani.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

56 de minute ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

O oră ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

2 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

3 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

21 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

21 de ore ago