politica

Rares Bogdan anunta ca Bolojan nu va candida la Presedintie: „Contextul actual il favorizeaza pe Nicolae Ciuca ca si candidat”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, marti, ca singurul candidat pe care liberalii il sustin este Nicolae Ciuca. ”Noi credem in sansa domnului general Ciuca”, a subliniat el, adaugand ca liderul PNL va fi ”un presedinte extrem de echilibrat si extrem de necesar pentru Europa, pentru Romania”. 

”Contextul actual in care se afla Romania, in momentul asta, il favorizeaza pe Nicolae Ciuca ca si candidat. Domnul Bolojan si domnul Boc nu si-au exprimat niciodata nici macar dorinta de a intra in sondajele de opinie, din contra, ne-au solicitat sa nu ii testam daca am avea astfel de intentii”, a declarat Rares Bogdan la Digi24, intrebat despre candidatul PNL la alegerile prezidentiale.

Prim-vicepresedintele PNL a mentionat: ”Singurul candidat pe care noi il sustinem si daca ati vazut cumva in ultimele trei saptamani, este prezent peste tot, este Nicolae Ciuca. Noi credem in sansa domnului general Ciuca si eu cred ca domnul general Ciuca va fi un presedinte extrem de echilibrat si extrem de necesar pentru Europa, pentru Romania si pentru contextul european complicat in care traim”.

Despre varianta unui candidat comun PNL-PSD, Rares Bogdan a reiterat ca discutiile vor fi initiate dupa alegerile din 10 iunie.

”Discutam lucrul acesta dupa data de 10 iunie. Pana atunci, vrem sa ii convingem pe romani ca solutia pentru Romania este PNL si alesii PNL”, a explicat el.

Rares Bogdan a fost intrebat si despre o posibila modificare a datei alegerilor prezidentiale. ”Noi am anuntat deja, alegerile vor fi pe 15 si 29 septembrie, asa raman. E vorba de alegerile prezidentiale, unde PNL va avea candidat”, a spus Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

2 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

7 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

6 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

6 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

6 ore ago